Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση για την είσοδο του στην σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών

Αυτό και αν είναι ευχάριστο...

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ήρθε η ώρα για αλλαγές στην καθημερινή σειρά του Alpha, ο Παραδεισος των Κυριών. Κάποιοι από τους συντελεστές θα αποχωρήσουν, ενώ κάποια καινούργια πρόσωπα πρόκειται να μπουν στην σειρά που μας έχει καθηλωσει.

Ωστόσο μέσα στους νέους ήρωες που πρόκειται να μπουν, είναι και ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή κάποιου άλλου ήρωα.

Ο ρόλος που θα έχει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, όπως είπαμε, θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της σειράς ο Παράδεισος των Κυριών. Μετά από έναν χρόνο από τον οποίο απουσίαζε από την τηλεόραση (δείτε εδώ τον λόγο που δεν τον είδαμε φέτος στην τηλεόραση), ο ηθοποιός θα κάνει μία δυναμική επιστροφή μέσα από την σειρά τον Παράδεισο των κυριών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο χαρακτήρας που θα κάνει, πρόκειται να είναι αντίπαλος του Ντίνου.

Πιο συγκεριμένα, μιλάμε για έναν νέο, ισχυρό επιχειρηματία και μάλιστα πολύ ωραίο, ο οποίος θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον Παπακώστα. Τα προβλήματα αυτά θα σχετίζονται με τα επαγγελματικά του, αλλά και με προσωπική ζωή του ήρωα.

Τέλος, ο συγκεκριμένος ήρωας, πρόκειται να ερωτευτεί, και μάλιστα θα διεκδικήσει την καρδιά μιας γυναίκας που σχετίζεται αρκετά με την ζωή του Ντίνου. Ωστόσο, η παραγωγή της σειράς, ψάχνει να βρει μια γυναίκα και έναν άντρα, οι οποίοι θα υποδυθούν την αδελφή της Ολγας, και τον σύζυγό της. Η παρουσία τους στην δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη και σημαντική. Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα (δείτε εδώ το trailer της δεύτερης σεζόν).

παραδεισος
παραδεισος β σεζον

Αποκλειστικό για το ρόλο του στη σειρά - Το ύπουλο σχέδιο του και η σχέση του με την Αμαλία

Στο νέο κύκλο της σειράς Παράδεισος των κυριών, η Αμαλία δεν θα ζήσει και πολύ μέσα στο σκοτάδι των συναισθημάτων της. Ενας νέος άντρας, ο Σίμος, μπαίνει στη ζωή της και κάνει τα πάντα για να τη σηκώσει και πάλι στο φως. Και τότε πολλά θα αλλάξουν στη ζωή της Αμαλίας...

Οπως κάηκε ο «Παράδεισος», έτσι καταστράφηκε και κάθε ελπίδα και όνειρο για την Αμαλία, μετά τον γάμο του Ντίνου με τη Μιράντα. Η κοπέλα έχει καταρρεύσει τόσο για το ότι έχασε για πάντα τη δυνατότητα να έχει κοντά της τον αγαπημένο της, όσο και γιατί ενώ ξέρει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα της, δεν μπορεί να της πει την αλήθεια. Ακούει τις συμβουλές όλων και προτιμάει να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, στον νέο κύκλο της σειράς η Αμαλία θα κρατήσει την ίδια στάση και δεν θα μιλήσει στη Μιράντα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Αποστόλης βγαίνει ζωντανός από τα αποκαΐδια - Ποιος είναι το απανθρακωμένο πτώμα

Πάντα δίπλα της θα είναι ο αδελφός της, ο οποίος συνέχεια θα της υπενθυμίζει ότι εκτός του ότι θα πρέπει να πει την αλήθεια, θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Η Αμαλία, όπως θα δούμε, στην αρχή θα είναι αρνητική, καθώς δεν βλέπει κάτι καλό να συμβαίνει στη ζωή της. Ο πατέρας της είναι ακόμα εξαφανισμένος κι εκείνη πληρώνει ένα ζοφερό παρελθόν. Ολα αυτά όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ, καθώς μοιραία στη ζωή της Αμαλίας θα μπει ένας νέος άντρας. Πρόκειται για έναν όμορφο και πλούσιο άντρα, τον Σίμο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο Παράδεισος των κυριών Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Δείτε επίσης: Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας - Έρχεται η καταστροφή της!

Ο Σίμος πρόκειται να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Παπακώστα και θα διεκδικήσει με πάθος την Αμαλία. Η Αμαλία θα γνωριστεί με τον Σίμο, αλλά στην αρχή δεν θα δώσει την απαραίτητη σημασία στο φλερτ του. Ο Σίμος όμως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει την Αμαλία κοντά του. Κι όπως θα δούμε πολύ αργότερα, η Αμαλία θα αρχίσει κι εκείνη να έχει αισθήματα για τον Σίμο. Επιτέλους θα αρχίσει να απεγκλωβίζεται από τα εμμονικά συναισθήματά της για τον Ντίνο και σύντομα θα φτάσει η στιγμή που δεν θα την ενδιαφέρει καν. Τότε η Αμαλία θα είναι έτοιμη συναισθηματικά και ψυχικά να πει την αλήθεια και να αποκαλύψει στη Μιράντα ότι αυτή είναι η κόρη που έψαχνε με απόγνωση όλα αυτά τα χρόνια.