Ο Παράδεισος των κυριών: Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας - Έρχεται η καταστροφή της!

Σούπερ αποκλειστικό! Συνεχίζουμε τη σειρά από εκεί που τελείωσε

Ο Παράδεισος των κυριών: Στη φόρα το σκοτεινό παρελθόν της Όλγας - Έρχεται η καταστροφή της!

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, Ο Παράδεισος των κυριών, η Ολγα με τον Πάρη περνούν πολύ δύσκολες ώρες. Εκτός ότι πιστεύουν ότι ο Αποστόλης είναι νεκρός, βρίσκονται και σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και η μόνη που θεωρούν ότι μπορεί να τους σώσει είναι η Δωροθέα, η αδελφή της Ολγας.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Στη φόρα το παρελθόν της Όλγας στον Παράδεισο των κυριών

Τα γυρίσματα του νέου β΄ κύκλου αρχίζουν αυτή την εβδομάδα και όπως θα δούμε από τον Σεπτέμβριο, αρκετά νέα πρόσωπα θα μπουν στον «Παράδεισο των κυριών». Ενα από αυτά, όπως έχουμε πει, θα είναι η Δωροθέα, η αδελφή της Ολγας, με την οποία την έχουμε ακούσει να μιλάνε μόνο στο τηλέφωνο. Η Ολγα, μετά από όλα όσα αντιμετωπίζει, θα ζητήσει τη βοήθεια της αδελφής της, καθώς έχει πολλά λεφτά και ζει στην Αυστρία με τον πλούσιο σύζυγό της.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό "βόμβα"! Η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα του Χριστόφορου

Ετσι η Δωροθέα θα βρει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό για εκδικηθεί την Ολγα, για κάτι που δεν φταίει. Μέσα από τα νέα επεισόδια θα ξεδιπλωθεί το παρελθόν της Δωροθέας, η οποία ήταν το «μαύρο πρόβατο» για τους γονείς της. Μάλιστα ο πατέρας της την αποκλήρωσε και άφησε τα πάντα στην Ολγα. Η Δωροθέα πικραμένη και θυμωμένη, φεύγει από την Ελλάδα, χωρίς ποτέ να δείξει ότι κρατάει κακία στην Ολγα, η οποία επίσης δεν πιστεύει ότι η αδελφή της έχει πρόβλημα μαζί της.

Δείτε επίσης: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην σειρά του ALPHA - Σούπερ αποκλειστικό!

Ο Παράδεισος των κυριών Όλγα - Πάρης

Η Ολγα όμως θα πληρώσει τις επιλογές του πατέρα της, καθώς η Δωροθέα ενώ θα της δείχνει το καλό της πρόσωπο, θα κινείται πίσω από την πλάτη της υποχθόνια, με σκοπό να την εκδικηθεί. Ο μόνος που ξέρει τα πάντα είναι ο Αποστόλης, ο οποίος την είχε ήδη εκβιάσει μια φορά: «Η αδελφούλα σου θα τα μάθει όλα», της είχε πει όταν της είχε ζητήσει να του επιστρέψει την περιουσία της γυναίκας του. Η Δωροθέα επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα με πρόσχημα να βοηθήσει την αδελφή της, αλλά μόνο καλές προθέσεις δεν έχει, κάτι που θ’ αργήσει πολύ να ανακαλύψει η Ολγα.