Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η ανάρτηση για τον Σασμό λίγο μετά το φινάλε

Η φωτογραφία από το γάμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Facebook/Σασμός Alpha TV
Facebook/Σασμός Alpha TV

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης τους τελευταίου επεισοδίου). Είδαμε έναν πρωταγωνιστή να πέφτει νεκρός, ενώ ακούσαμε και έναν πυροβολισμό χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν αυτό που πέθανε η τραυματίστηκε είναι ο Νικηφόρος ή ο Μαθιός.

Άσχημό όμως ήταν το τέλος της Καλλιόπης που έπαθε εγκεφαλικό (δείτε τι θα της συμβεί) μη γνωρίζοντας αν το Μαθιός θα βγει ζωντανός από όλη αυτή την υπόθεση, αλλά και της Βασιλικής η οποία πάνω στην μανία της να προλάβει το κακό, τράκαρε με το αυτοκίνητό της (δείτε εδώ ποια θα είναι η κατάσταση της στον τρίτο κύκλο).

Από την άλλη, Αργυρώ και Αστέρης χωρίς να γνωρίζουν τίποτα από όλα αυτά που συμβαίνουν, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Τους πάντρεψε μυστικά ο παπά Μιχάλης, ενώ κουμπάρα ήταν η μητέρα της, Μαρίνα.

Η Αργυρώ λοιπόν ή αλλιώς Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο μετά το φινάλε.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη μετά τον Σασμό

Το trailer του τρίτου κύκλου - Νεκρός ο Αστέρης και το μωρό;

Ο Alpha δεν έχασε χρόνο και λίγο μετά το φινάλε κυκλοφόρησε το trailer για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Όπως είδαμε, προκαλεί ανατριχίλα...

Στην αρχή όλοι οι πρωταγωνιστές χαμογελάνε και φαίνονται ευτυχισμένοι. Το επόμενο λεπτό όμως ένας άνδρας περνάει από μπροστά τους μαυροφορεμένος... η φωτογραφία του Αστέρη παίρνει φωτιά, ο Μαθιός γεμίζει αίματα, όπως επίσης και η κολυμπήθρα... Η Αργυρώ φαίνεται καταρρακωμένη και στην συνέχεια όλοι ντύνονται στα μαύρα, ενώ ο Αστέρης δεν φαίνεται πουθενά! Ούτε καν στο μακρινό πλάνο με όλους τους ηθοποιούς μαζεμένους.

Το trailer λοιπόν, προκάλεσε μεγάλη ανησυχία, γεγονός που φάνηκε και στα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση του σταθμού στο Instagram. Πολλοί φοβούνται μήπως στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς ο Αστέρης πέσει νεκρός, ενώ επειδή και η κολυμπήθρα ήταν γεμάτη αίμα, πεθάνει και ο μικρός Πετρής!

Η συνέχεια επί της οθόνης από Σεπτέμβρη - δείτε πότε θα κάνει πρεμιέρα!

Σασμός τρίτος κύκλος

Σασμός Αστέρης νεκρός τρίτος κύκλος

Σασμός trailer τρίτος κύκλος