Γέννησε στις 11/7 αλλά το ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά αγαπημένο μοντέλο

«Καλώς ήρθες στον κόσμο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε στις 11/7 αλλά το ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά αγαπημένο μοντέλο

Για δεύτερη φορά μαμά έγινε αγαπημένο μοντέλο της showbiz. Μπορεί να γέννησε την Τρίτη 11/7, ωστόσο η είδηση έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες με ανάρτηση στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού.

Η ίδια δεν έκρυβε την εγκυμοσύνη της, ωστόσο, όπως φαίνεται ήθελε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψει πως ήρθε στον κόσμο το αγοράκι της. Την αποκάλυψη αυτή, έκανε ο σύζυγός της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό το μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά

Ο λόγος για την Karlie Kloss, ένα από τα πρώην αγγελάκια της Victoria’s Secret που έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες σε όλο τον κόσμο και είναι από τις πιο επιτυχημένες.

Δείτε επίσης: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια ενώ εκείνη ήταν έγκυος - Γέννησε πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Ο γάμος της

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, ύστερα από 6 χρόνια σχέσης και 3 μήνες αρραβώνα. Πραγματοποίησαν μία πολύ προσωπική τελετή στη Νέα Υόρκη, με λιγότερους από 80 καλεσμένους καθώς δεν ήθελαν να τραβήξουν τα βλέμματα και να αποκαλύψουν πολλές λεπτομέρειες.

Η Karlie Kloss λάμπει στο πλευρό του Joshua Kushner, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος και ο μικρότερος αδελφός του Jared Kushner, γαμπρού και ανώτερου συμβούλου του αμερικανού προέδρου, Donald Trump.