«Χρωστούσα μία συγγνώμη...» - Η αποκάλυψη του Παπανώτα για το πρόσωπο που αδίκησε στα 36 χρόνια καριέρας του

Ποιο ήταν αυτό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας στο περιοδικό 7 Μέρες TV και στο Γιάννη Βίτσα με τον ίσο να κάνει δηλώσεις και αποκαλύψεις για ενδιαφέροντα - γνωστά και μη - σημεία από την καριέρα του.

Ο δημοσιογράφος δε δίστασε να αναφερθεί σε τυχόν λάθη, που μπορεί να έχει κάνει στην καριέρα του, καθώς το μόνο σίγουρο για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι τα λέει έξω από τα δόντια (δείτε εδώ το έντονο σχόλιό του για το Μικρούτσικο).

Έτσι λοιπόν αποκάλυψε, πως έχει υπάρξει ένα πρόσωπο στα 36 χρόνια καριέρας του από το οποίο ζήτησε συγγνώμη, καθώς το είχε αδικήσει με τα σχόλια του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Το λάθος και η συγγνώμη του Δημήτρη Παπανώτα

Πιστεύετε ότι έχετε αδικήσει πρόσωπα μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις σας;

Όταν βλέπω ότι ένας άνθρωπος κάνει κάτι ενδιαφέρον, το επισημαίνω. Το ίδιο πράττω και σε αντίθετη περίπτωση. Στην πορεία των 36 ετών μου στον χώρο χρωστούσα μία συγγνώμη και δεν αφορούσε δημόσιο πρόσωπο. Τη ζήτησα. Έκανα ένα λάθος στην καριέρα μου, αισθάνθηκα πολύ άσχημα, το είπα και έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω.

Παπανώτας

Η έντονη στιγμή του με την Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

Με αφορμή την συζήτηση που είχαν στο Happy Day σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή την "είπε" στον Δημήτρη Παπανώτα για το ύφος που είχε απέναντι στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη (δείτε την ανάρτηση που έκανε).

Παρατήρησε πως ο συνεργάτης της ήταν ιδιαίτερα ειρωνικός, αδικώντας με τον τρόπο αυτό την άποψη του, ωστόσο ο ίδιο από πλευράς του απάντησε πως έχει το δικό του χιούμορ.

«Κρατήσου και θα σου έλεγα να αλλάξεις και το ύφος σου. Φιλική συμβουλή, με αγάπη», του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντάει «Δηλαδή, να γίνω ξαφνικά Νεοδημοκράτης, λίγο δύσκολο»

«Το ύφος σου, είπα, να αλλάξεις. Έχεις ένα ειρωνικό ύφος», ανταπάντησε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να δικαιολογείται λέγοντας «Το χιούμορ μου, το γνωστό»

«Καταλαβαίνω ότι έχεις στεναχωρηθεί με τα αποτελέσματα, αλλά η ειρωνεία ουσιαστικά αδικεί και την άποψή σου που μπορεί να έχει και σωστά σημεία. Εγώ πολλές φορές συμφωνώ με αυτά που λες. Απλά, κάποιες φορές είναι ο τρόπος που τα λες», ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια κλείνοντας εκεί την συζήτηση τους.