Ημίγυμνος με φόντο τη δύση του ηλίου - Η ειδυλλιακή φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη

Λίγο μετά το φινάλε του Σασμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
orfeas_avgoustidis - instagram
orfeas_avgoustidis - instagram

Το βράδυ της Πέμπτης 13/7 έπεσε η αυλαία για το Σασμό με τον δεύτερο κύκλο να ολοκληρώνεται με τεράστια επιτυχία (δείτε εδώ τα μηνύματα, που έπεσαν βροχή στο twitter για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς).

Οι συντελεστές, όπως είναι φυσικό περίμεναν πως και πως την ολοκλήρωση των γυρισμάτων με σκοπό να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές διακοπές με φίλους και τις οικογένειές τους.

Αυτό φαίνεται, πως έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του την Παρασκευή 14/7 στο instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στη θάλασσα με τον ήλιο να δύει από πίσω του.

Η φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη από τη θάλασσα

«#summering a little bit …», έγραψε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Άκρως διαχυτικός με την σύζυγό του σε βραδινή έξοδο

«Επ, κι εσείς εδώ;». Μπορεί τα τραπέζια τους να ήταν το ένα μπροστά στο άλλο, και άρα να δυσκολεύονταν στο... τσούγκρισμα, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον Ορφέα Αυγουστίδη, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του βλέποντας σε βραδινή έξοδο την συμπρωταγωνίστρια του, στη σειρά του Alpha «Σασμός», Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, και τεντωνόταν προκειμένου να... φτάνουν τα ποτήρια τους.

Ο μεν «Αστέρης» συνοδευόταν από τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά, η δε «Αργυρώ» από τον αδερφό της Κωνσταντίνο Χειλά, και τον «Μύρωνα» από την ίδια σειρά, Δημήτρη Μαμιό, με τις δύο παρέες να γίνονται μία στην πορεία της βραδιάς και να απολαμβάνουν μαζί τις επιτυχίες της Μαρίζας Ρίζου, στην τελευταία της βραδιά στο «Vox Stage», ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Δεν είναι η πρώτη (μάλλον ούτε η τελευταία) φορά που συναντάμε μαζί το τηλεοπτικό ζευγάρι, αφού σε αυτό το διάστημα που συνεργάζονται έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές μαζί, με τους συντρόφους τους ο καθένας, ενσαρκώνοντας την επιτυχία του ΛεΠα... «Από δω η γυναίκα μου κι από δω το αίσθημά μου». Πέρα από συνεργάτες έχουν γίνει και πολύ καλοί φίλοι, μιλώντας πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Ορφέας Αυγουστίδης: Άκρως διαχυτικός με την σύζυγό του σε βραδινή έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αγκαλιές, φιλιά και ερωτικές αφιερώσεις για τον Ορφέα Αυγουστίδη, που σε κάθε έξοδο με τη σύζυγό του αποδεικνύει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα -τον Ιούνιο μάλιστα έχουν την πρώτη τους επέτειο.

Ορφέας Αυγουστίδης: Άκρως διαχυτικός με την σύζυγό του σε βραδινή έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο πίσω τραπέζι, μπορεί η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη να μην συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Θανάση Τότσικα, αλλά είχε τον αγαπημένο της αδερφό που αγκαλιάζει δύο φορές πλέον, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χειλάς, θα ήταν στο μοιραίο τρένο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που συγκρούστηκε στα Τέμπη, αλλά το ακύρωσε τελευταία στιγμή.

Ορφέας Αυγουστίδης: Άκρως διαχυτικός με την σύζυγό του σε βραδινή έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες