Σάκης Κατσούλης: Πως θα αξιοποιήσει τις 235.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor All Star

Το αποκάλυψε λίγες ημέρες μετά τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής του Survivor All Star και γενικά ο κερδισμένος του ριάλιτι. Φέτος με την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο που βάση της εβδομαδιαίας αμοιβής του φτάνει τα 135.000 ευρώ και το τελικό έπαθλο που ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, κατάφερε να φτάσει στο σύνολο τα 235.000 ευρώ!

Ο επιχειρηματίας για δεύτερη χρονιά άκουσε το όνομα του να ακούγεται από τον Γιώργο Λιανό και το κοινό να ζητωκραυγάζει με τη νίκη του! Μάλιστα, το Youweekly.gr βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου το βράδυ της Τρίτης 11/7 και σας μετέφερε με κάθε λεπτομέρεια το τι συνέβη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πως θα αξιοποιήσει όμως ο Κατσούλης τα χρήματα του Survivor All Star;

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, μιλώντας για την αξιοποίηση του χρηματικού επάθλου.

«Σίγουρα το να έχεις κερδίσει µία φορά είναι πάρα πολύ τιµητικό. Παρ’ όλα αυτά, η δεύτερη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο κόσµος που µε στήριξε την πρώτη φορά συνέχισε να βλέπει τον ίδιο Σάκη, αυτόν που αγάπησε, και να τον στηρίζει να κάνει το όνειρό του πραγµατικότητα, κερδίζοντας το «Survivor Αll Star», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για να αποκαλύψει: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόµα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάµενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιµώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω».

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελικό

«Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής το έχω πει 100 φορές. Ότι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε στηρίξει, δεν σε αγαπήσει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο. Πόσω μάλλον για δεύτερη φορά δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά το είδε και την δεύτερη. Δεν αλλοιώθηκα σε χαρακτήρα, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», δήλωσε φανερά χαρούμενος.