Ξεκίνησαν για τα καλά οι διακοπές της - Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα με ολόσωμο μαγιό σε παραλία της Κέρκυρας

Παράδεισος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν για τα καλά οι διακοπές της - Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα με ολόσωμο μαγιό σε παραλία της Κέρκυρας

Μετά το φινάλε της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, η Εβελίνα Νικόλιζα ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η τραγουδίστρια, γεμίζει τις μπαταρίες της και χαλαρώνει έπειτα από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν για να επιστρέψει από Σεπτέμβρη και πάλι στις οθόνες μας.

Η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Κέρκυρα.

Η φωτογραφία της Εβελίνας Νικόλιζα με μαγιό

Η Εβελίνα Νικόλιζα πόζαρε με θέα τη θάλασσα κάνοντας χιούμορ με το κάψιμο από τον ήλιο στην πλάτη της.

Συνεχίζει στον ALPHA;

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Κι όταν μιλάμε για το Καλύτερα δε γίνεται του Alpha μιλάμε για μια ομάδα η οποία μας κρατάει συντροφιά, όλα τα Σαββατοκύριακα με ό,τι πιο σημαντικό από το χώρο της τέχνης και της ζωής, αλλά και την επικαιρότητα, κρατώντας τα σκήπτρα της τηλεθέασης.

Η ομάδα κρούσης του «Καλύτερα δε γίνεται» συνεχίζει ακάθεκτη και τη νέα σεζόν, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού: Ναταλία Αργυράκη, Εβελίνα Νικόλιζα, Δημήτρης Πανόπουλος και o Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Και για το μήνα Ιούνιο το «Καλύτερα δε γίνεται» τερμάτισε πρώτο με 18,6% μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού, με 17,4% με μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 και με 20,7% στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54.

Η Ναταλία Γερμανού με τη δύναμη της εμπειρίας, με θετική ματιά και καυστικό χιούμορ, κρατά τα ηνία της εκπομπής, την οποία είδαν 1.429.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό, κατά μέσο όρο μέσα στο μήνα.