Περνάει και μόνη της καλά - Οι φωτογραφίες της Δαλάκα με μαγιό στις διακοπές μετά το χωρισμό από τον Φιντιρίκο

Όνειρο η θέα που απολαμβάνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περνάει και μόνη της καλά - Οι φωτογραφίες της Δαλάκα με μαγιό στις διακοπές μετά το χωρισμό από τον Φιντιρίκο

Μπορεί να είναι μαζί πολλά χρόνια, ωστόσο η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χωρίσει. Ο τελευταίος τους, μάλιστα, χωρισμός, ήταν λίγο πριν αναχωρήσει η Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor All Star, με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να της στέλνει μέσω τρίτου στο αεροδρόμιο ένα πολύ συγκινητικό δώρο.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο φαίνεται πώς χώρισαν ξανά. Εδώ κι ένα 10ημερο και λίγο παραπάνω, οι δυο τους διασκεδάζουν ξεχωριστά ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η αθλήτρια δεν μένει πια στο σπίτι του επιχειρηματία.

Μια νέα κίνηση της Κατερίνας ωστόσο έβαλε τους πάντες σε περισσότερες υποψίες, πως έχει χωρίσει, καθώς αν ανατρέξει κανείς στον λογαριασμό της στο instagram θα δει, πως η φωτογραφία με το Δημήτρη στο Παρίσι έχει διαγραφεί - δείτε την εδώ.

Οι φωτογραφίες της Δαλάκα από τις διακοπές της μετά το χωρισμό

Αν ωστόσο έχει χωρίσει, η Κατερίνα Δαλάκα δεν τα έχει βάψει μαύρα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η αθλήτρια απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βόλτες της σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram είναι πολύ εντυπωσιακές.

Όπως φαίνεται περνάει και μόνη της καλά και γιατί όχι άλλωστε, αφού είναι κούκλα!

Ποιος είναι ο Φιντιρίκος

Είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου που κατάγεται από τον Πειραιά και της Ειρήνης Χριστίδου (Οδοντίατρος, Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών), οπού κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει ζήσει πέντε χρόνια στο Μονακό. Μόλις από τα 17 του χρόνια άρχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, επενδύοντας σε κατασκευαστικές σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Είναι ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων.
Το 2014 ασχολήθηκε και με τον χώρο της ναυτιλίας, διατηρώντας εταιρεία με σκάφη αναψυχής, ενώ είναι ιδιοκτήτης της τρίτης μεγαλύτερης εταιρείας κλωστοϋφαντουργίας στη Βουλγαρία.

Ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης, όντας μέτοχος σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους του χώρου, τη Momentum Group. Ασχολείται με τα κοινά και προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αλλά και μεμονωμένες οικογένειες που είχαν ανάγκη.