Έχει τεράστιο κήπο με πισίνα, θέα θάλασσα και όλο το νησί "πιάτο" - Αξιοζήλευτη η βίλα Δούκισσας Νομικου & Δημήτρη Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Πρέπει να κοστίζει πολλά εκατομμύρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αγαπημένο νησί της Δούκισσας Νομικού είναι η Μύκονος και κάθε καλοκαίρι πηγαίνει στο νησί των ανέμων μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά της για να ξεκουράζονται και να γεμίζουν μπαταρίες μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Στο νησί η οικογένεια του επιχειρηματία διαθέτει ένα απίστευτο εξοχικό σπίτι. Όποιος περνάει από το δρόμο δεν γίνεται να μην το θαυμάσει, αφού είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η βίλα Νομικού - Θεοδωρίδη στην Μύκονο

Το ευτυχισμένο ζευγάρι περνάει το μεγαλύτερος μέρος του καλοκαιριού του στο νησί των Ανέμων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια αποφασίζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από το σπίτι και συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει γενικά όλο σχεδόν το νησί, ενώ ο κήπος διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη.

Οι διακοπές ξεκίνησαν εδώ και καιρό

Η Δούκισσα Νομικού πέρασε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά με τα παιδιά και το σύζυγό της σε κάποιο όμορφο μέρος της Ελλάδα με το μοντέλο να κάνει αναρτήσεις στο instgaram από τη χαλαρή καθημερινότητα τους.

Φαίνεται, πως το μέρος, που διάλεξε η οικογένεια ήταν παραθαλάσσιο και έτσι η Δούκισσα Νομικού έκανε τις πρώτες της βουτιές σε κάποια παραλία (δείτε εδώ τη φωτογραφία, που την έβγαλε η κόρη της, Αναστασία).

Την Παρασκευή 21/4 η Νομικού δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο προφίλ μέσα από το οποίο βλέπουμε την ίδια να κολυμπάει σε καταγάλανα νερά, σα γοργόνα κάτω από το νερό, με τη λήψη να είναι πολύ ιδιαίτερη.