«Κλείνει αυτός ο κύκλος...» - Συγκινημένη η Ανθη Σαλαγκούδη στο τέλος της εκπομπής της στο Action 24

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κλείνει αυτός ο κύκλος...» - Συγκινημένη η Ανθη Σαλαγκούδη στο τέλος της εκπομπής της στο Action 24

Αυλαία έριξε η εκπομπή Κουβέντα να γίνεται που προβαλλόταν στο Action 24 με παρουσιαστές την Ανθή Σαλαγκούδη με τον Γιώργο Παγάνη. Σήμερα 16/7 λοιπόν, ήταν η τελευταία εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο δεν έκαναν γνωστό αν θα συνεχίζουν και του χρόνου.

Το φινάλε της εκπομπής της Σαλαγκούδη

«Σας ευχαριστούμε όλους που μας συνοδεύσατε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όσοι περάσατε από την εκπομπή ή αγαπήσατε μια από τις στήλες. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ, ευχαριστώ την Ανθή... Κυρίως ευχαριστώ το Action 24 που έδειξε εμπιστοσύνη και μας έδωσε αυτή την ευκαιρία για τα σαββατοκύριακα που περάσαμε μαζί», είπε αρχικά ο Γιώργος Παναγής.

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, κλείνει η εκπομπή Κουβέντα να γίνεται. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω πραγματικά τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα και πίστεψαν σε εμένα και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και εσάς που ας βλέπατε. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι», συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Δείτε επίσης: «Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ» - Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σαλαγκούδη για τη συνεργασία της με το κρατικό κανάλι

Η αμηχανία στην χθεσινή 15/7 εκπομπή με την Παλληκαράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή Κουβέντα στην κουβέντα στο Action 24, βρέθηκε σήμερα 15/7 η Νίκη Παλληκαράκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα Metoo, που ήταν εκείνο που έδωσε δύναμη στις γυναίκες και είδαν το φως της δημοσιότητας πολλές καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις - δείτε τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για την πατριαρχία, ενώ έκανε μια ερώτηση στην Ανθή Σαλαγκούδη που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να γυρίσει και να κοιτάξει πίσω από τις κάμερες.

«Την πατριαρχία, καμιά φορά, τη συντηρεί η γυναίκα. Οι περισσότερες που έχουν αποφασίσει να συνδιαλαγούν με την πατριαρχία και να ωφεληθούν, αυτές είναι οι πιο εχθρικές απέναντι στις άλλες γυναίκες και αυτές συντηρούν την πατριαρχία. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Μιλάω για όλους τους χώρους. Αυτό το διαπίστωσα με τα χρόνια και την εμπειρία μου και ήταν η έκπληξή μου ότι στον ιατρικό χώρο δεν συνέβαινε κάτι άλλο από ότι στον καλλιτεχνικό. Και στον δικό σας χώρο δεν συμβαίνει κάτι άλλο. Αν πορεύεσαι διαφορετικά, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα», ανέφερε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη.

Για να ρωτήσει στη συνέχεια την Ανθή Σαλαγκούδη: «Μόνο στον δικό μας χώρο συνέβαιναν και συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Στον δικό σας χώρο δεν έχει συμβεί τίποτα;»

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε κοιτώντας πίσω από τις κάμερες «Δεν έχει συμβεί τίποτα στο δικό μας χώρο;».