«Θα ελπίζω και θα περιμένω πάντα σε ένα ακόμη θαύμα» - Η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς για τα γενέθλια της

Τι γράφει η τραγική μητέρα στην ανάρτηση της

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Facebook / Maria Kotrotsou
Πηγή Facebook / Maria Kotrotsou

Έχουν περάσει κίολας 11 χρόνια από τότε, που η Μυρτώ από την Πάρο, δέχτηκε άγρια επίθεση από Πακιστανό στα βράχια της παραλίας, της Χρυσής Ακτής. Πράξη που είχε ως αποτέλεσμα, η κοπέλα να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά σε ψυχή και σώμα. Αν και τα τελευταία χρόνια η Μυρτώ έχει ξυπνήσει από το κώμα, η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επανέλθει. Λόγω των βαρύτατων κακώσεων που υπέστη σε εγκέφαλο και πνεύμονες, η κοπέλα μέχρι σήμερα παραμένει σε αφασία, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, ενώ έχει υποστεί πλήρη κινητική παράλυση στα κάτω άκρα (δείτε εδώ την αντίδραση της μητέρας της, όταν έμαθε τα νέα για τον δολοφόνο της κόρης της).

Την Κυριακή 16/07/23, η Μυρτώ από την Πάρο είχε τα γενέθλιά της, και η μητέρα της αποφάσισε να της διοργανώσει ένα πάρτι. Η κοπέλα, έκλεισε τα 26, και η μητέρα της, η Μαρία Κοτρώτσου, η οποία έχει σταθεί βράχος στον πλευρό της κόρης της όλα αυτά τα χρόνια, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να ευχηθεί στην κόρη της.

Η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτούς για να τα γενέθλια της

Η μητέρα της Μυρτούς από την Πάρο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία σειρά φωτογραφιών, προκειμένου να πει με τον δικό της τρόπο, χρόνια πολλά στην μονάκριβη κόρη της. Τις φωτογραφίες, συνόδευε και μία μακροσκελής λεζάντα. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα, έγραψε τα εξής: «Χρόνια πολλά Μυρτώ μου! Χρόνια πολλά στον δικό μου άγγελο επί της γης! Χρόνια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα. Να είσαι πάντα γελαστή και αγαπητή από όλο τον κόσμο, και αν σου στέρησαν τις χαρές της ζωής εσύ ξέρεις και βρίσκεις άλλες μικρότερες που σε πολλούς παίρνουν απαρατήρητες.
Θα ήθελα να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια χαρούμενη με αυτήν την αθώα και καθαρή ψυχή σου που αγαπάει όλο τον κόσμο!»

Συνέχισε μάλιστα, γράφοντας ότι: «Θα δοξάζω πάντα τον Θεό που σε άφησε να ζήσεις δίπλα μου, να σε αγκαλιάζω και να νοιώθω την ζεστασιά από το κορμί σου, να σε φιλάω και να γεύομαι τα φιλιά σου, να σε κοιτάω όμορφη μου και να μου δίνεις λίγη από την δύναμη σου, που πήρε κάθε δάκρυ σου και το έχει κάνει χαμόγελο. Μόνο έτσι εξηγώ ότι δεν έχεις κλάψει ποτέ από τότε, παρά μόνο τις στιγμές που παθαίνεις επιληπτικές κρίσεις!
Θα ελπίζω και θα περιμένω πάντα σε ένα ακόμη θαύμα, της επιστήμης που μπορεί να σε κάνει καλύτερα, όσο και αν αυτό αργεί! Ξέρω πως κάπου κάποτε θα γίνει πραγματικότητα!»

Κλείνοντας, η μητέρα παρέθεσε τα παρακάτω: «Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για το υπόλοιπο της ζωής σου γιατί παρακαλώ τον Θεό να ζήσεις περισσότερα χρόνια, αλλά μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα σε αγαπώ, θα σε λατρεύω και θα στέκομαι άγρυπνος φρουρός στο πλάι σου για το υπόλοιπο της δίκης μου ζωής, και ίσως ακόμη πιο πολύ».

Δείτε εδώ την φωτογραφία:

Χρονια πολλα Μυρτω μου! Χρονια πολλά στον δικό μου άγγελο επι της γης! Χρονια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα Να...

Posted by Maria Kotrotsou on Sunday, July 16, 2023