«Αλεξανδρούλα out of toxicity» - Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Το story στο Instagram που προκάλεσε χαμό

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Πηγή Instagram/ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αυτή την περίοδιο, έχει αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και έχει πάει διακοπές στο νησί των ανέμων. Αυτή η χρονιά ομολογουμένως, δεν ήταν και η καλύτερη για την γνωστή επιχειρηματία, καθώς υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στην ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα χώρισε με τον σύντροφο της Στάθη Σχίζα, συνθήκη που την ανάγκασε να βρει καινούριο σπίτι, καθώς και να μπλέξει με τον μεγάλο βραχνά της μετακόμισης. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, δεν χάνει ούτε στιγμή την θετική της ενέργεια, και όπως φαίνεται, απολαμβάνει τον χωρισμό της (δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου).

Το story της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λοιπόν, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, κυρίως όμως στο Instagram, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, ένα story, στο οποίο φαίνεται η ίδια να απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου. Το story όμως, είχε και μία λεζάντα, η οποία προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά. Η λεζάντα έγραφε το εξής: «Αλεξανδρούλα out of toxicity. Ευχαριστώ Θεέ μου».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Παναγίωταρου
Πηγή Instagram

Η φοροδιαφυγή και το τέλος με τον Στάθη Σχίζα

Για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη απαντώντας πραγματικά σε όλα όσα έχουν συνδεθεί με το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα η αγαπημένη influencer μίλησε στην Μαίρη Αργυριάδου και στην κάμερα του Breakfast @ Star για τις επαγγελματικές προτάσεις, τον Στάθη Σχίζα, την φερόμενη φοροδιαφυγή και τις διακοπές που έρχονται.

«Έχω πολύ όρεξη να φύγω για διακοπές, δεν με κρατάει ο τόπος. Έχω μετανιώσει σχέση στη ζωή μου κι αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη. Δεν επιδιώκω να ξανά φτιάξω την ζωή μου, θέλω να κάνω φόκους σε εμένα. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία δεν μου αρέσει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου και να θεωρούν ότι δεν καταλαβαίνω διάφορα πράγματα, διάφορες καταστάσεις. Δεν έχω απατήσει σύντροφό μου, ποτέ. Χωρίζω και μετά ξεκινάω κάτι καινούργιο. Μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά που λέμε αλλά δεν απατώ

Το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε ο πρώην άντρας μου στην πρόταση γάμου. Πλέον έχουμε τυπικές σχέσεις γιατί προχωράει η ζωή μας. Από τα 7 χρόνια γάμου πήγα σε νέα σχέση, δεν συμμαζεύομαι, μυαλό δεν βάζω! Έχω ψάξει κινητό, πρώτη φορά στη ζωή μου παρακολούθησα σύντροφό μου και την πάτησα, δεν το ξανά έκανα»

«Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό η εμφάνισή μου στον Γιώργο Λιάγκα. Είμαι πολυμίξερ και θα μπορούσα να το κάνω»

Όσον αφορά δημοσίευμα που την φωτογράφησε πως αυτή είναι η influencer που χρωστά κάποια χρήματα στην εφορία απάντησε: «Θα σου απαντήσω απλά και θα μείνω εδώ, δεν είμαι εγώ αυτή! Θέλω λίγη ηρεμία.»

«Ο χωρισμός μου με τον Στάθη πήρε τέτοιες διαστάσεις γιατί εκθέσαμε πολύ την σχέση μας. Σε κάθε περίπτωση θέλω να υπάρχει ηρεμία. Με τον Στάθη έχει κλείσει τελείως το κεφάλαιο, δεν μιλάμε πια καθόλου, και δεν θα ήθελα και να το συζητήσω είναι η αλήθεια»