Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Τζένη Μελιτά - Αποκάλυψε το νυφικό της

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ melitajenny
Πηγή Instagram/ melitajenny

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια στο φινάλε του ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''), Τζένη Μελιτά, διανύει με διαφορά τους καλύτερους μήνες της ζωής της, καθώς ετοιμάζει τον γάμο της, με τον εκλεκτό της καρδίας της, τον Σπύρο Μαργαρίτη.

Το ζευγάρι ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης, πήραν την μεγάλη απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του. Ο γάμος τους αναμένεται να γίνει σύντομα και οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν πάρει φωτιά.

Η Τζένη Μελιτά, το βίντεο από την πρόβα νυφικού

Η Τζένη Μελιτά, η οποία είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μοιράζεται ένα μεγάλο μέρος της ημέρας της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποφάσισε να τους πάρει μαζί της, στην πρόβα νυφικού.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο από ότι φαίνεται έχει πάει να κάνει πρόβα νυφικού, καθώς και ένα νυφικό, αν και δεν είναι το δικό της, διότι ο γαμπρός δεν κάνει να το δει πριν από τον γάμο. Την ανάρτηση της, συνόδευε η παρακάτω λεζάντα: ««Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου!».

Δείτε την ανάρτηση:

Θα φορέσει παραπάνω από ένα νυφικά, όλα σχεδιασμένα επάνω της (Βίντεο)

Υπενθυμίζουμε πως λίγους μήνες πριν ξανά με ανάρτησή της είχε αποκαλύψει πως δεν θα φορέσει μόνο ένα νυφικό...

«Σήμερα ήταν το δεύτερο ραντεβού που έκανα στη Λίνα Νόβα που θα σχεδιάσει το νυφικό μου... τα νυφικά μου και σήμερα καταλήξαμε να είναι καλά που έχω ντυθεί εικονική νύφη τόσες φορές στο Yes i Do και ήξερα ακριβώς τι ήθελα, ξέρω τι σχέδιο μου πηγαίνει. Εκεί που μπερδεύτηκα ήταν στο υλικό λιγάκι αλλά το βρήκαμε σήμερα. Θα σχεδιάσουμε ένα νυφικό για τον γάμο, εξ' ολοκλήρου για την εκκλησία και μετά θα έχουμε και.. μην τα πω όλα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας το βίντεο και αφήνοντας τους followers της σε αναμμένα καρφιά.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει το Πάσχα του 2019, σε ένα ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτικό Μαρόκο. Ο Σπύρος είχε επιλέξει τους κήπους του Ιβ Σεν Λοράν, δίπλα σε μια λίμνη με νούφαρα, για να της πει να γίνει γυναίκα του.