«Εγώ δεν την ξέρω τη μαντάμ κ ούτε θέλω να τη μάθω αλλά μπασκέτα στην Επίδαυρο μαρή;» - Χαμός στο Twitter με την Λένα Κιτσοπούλου

Θύελλα αντιδράσεων με hashtag #κιτσοπουλου

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Την Παρασκευή και το Σάββατο 14-15/07/23, η ηθοποιός και σκηνοθέτης Λένα Κιτσοπούλου, ανέβασε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μία παράσταση, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στους θεατές της, όσο και στα σχόλια στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός, παρουσίασε στο Αρχαίο Θέατρο, την παράσταση Σφήκες του Αριστοφάνη, σε μια διασκευή, που είχε κάνει η ίδια (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Mάριου Αθανασίου σχετικά με την Επίδαυρο).

H θύελλα αντιδράσεων στο Twitter και το hashtag #κιτσοπουλου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, στην παράσταση παρευρέθηκαν πάνω από 10.000 θεατές, προκειμένου να δουν την εν λόγο παράσταση. Ομολογουμένως, οι περισσότεροι από τους θεατές, δεν είχαν προετοιμαστεί για αυτό που τους περίμενε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι αποχώρησαν από την παράσταση πριν το τέλος της. Δεν δίστασαν ωστόσο να δείξουν την μεγάλη τους δυσαρέσκειά για όσο διαδραματίζονταν επί σκηνής.

Πολλοί από τους θεατές, αποδοκίμασαν τόσο την ίδια την Λένα Κιτσοπούλου, όσο και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης. Χαμός ακολούθησε βέβαια και στο και στο Twitter, όπου δημιουργήθηκε το hashtag #κιτσοπουλου. Στο hashtag αυτό, οι θεατές μπήκαν με σκοπό να εκφράζουν την γνώμη τους για το έργο που παρακολούθησαν.

Δείτε εδώ τα σχόλια που έγιναν στο Twitter:

Το βιογραφικό της Λένας Κιτσοπούλου

Η Λένα Κιτσοπούλου γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Είναι ηθοποιός, και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του θεάτρου Τέχνης. Επίσης, είναι σκηνοθέτης, και συγγραφέας θεατρικών έργων και βιβλίων. Ακόμα ασχολείται με την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων. Η ηθοποιός, έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα θέατρα τις χώραςε, όπως με το Εθνικό, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και τέλος με το θέατρο Τέχνης. Επιπλέον, έχει βραβευτεί ως πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας, για το βιβλίο της Νυχτερίδες