Καλοκαίρι Yes: Εξοργισμένες Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη - «Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα»

«Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: Εξοργισμένες Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη - «Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα»

Ο κακός χαμός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 17/7 στον αέρα της καλοκαιρινής εκπομπής του Open, Καλοκαίρι Yes! Λίγο μετά την ένταση μεταξύ του Θέμη Κανέλλου και του αρχισυντάκτη του site ekklisiaonline (δείτε εδώ τι έγινε μεταξύ τους και γιατί φώναζαν), η Μαριάντα Πιερίδη βγήκε εκτός εαυτού.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η εξομολόγηση της γνωστής τραγουδίστριας, Γωγώς Γαρυφάλλου για ένα ατυχές περιστατικό που έτυχε στην ίδια και στο παιδί της σε παιδική χαρά.

Η εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη και της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Τόσο η Φελίσια Τσαλαπάτη όσο και η Μαριάντα μοιράστηκαν με το κοινό πως έχουν ζήσει παρόμοιου τύπου περιστατικά.

«Μου έχει τύχει άπειρες φορές να είμαι έξω και οι μαμάδες να μην έχουν την απαραίτητη προσοχή στα παιδιά τους», είπε η Φελίσια και συνέχισε η Μαριάντα λέγοντας:

«Τελικά όλοι οι γονείς έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα. Εμένα μου έχει τύχει στην Τήνο αυτό. Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω στην τηλεόραση! Είμαι έξω από την παιδική χαρά και να τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, που πιάνει την μπάλα και του την σκάει. Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα! Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα. Βρισιές! Τη μαμά του δεν την βρήκαμε ποτέ, ήρθε ένας μπαμπάς, γιατί τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Εγώ κρατούσα εκεί το παιδάκι μέχρι να έρθει κάποιος γονέας! Εννοείται ότι φτάσαμε και πιο ψηλά, να μην το συζητήσουμε».