Χαρές στην ελληνική showbiz: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες από μαιευτήριο το κοριτσάκι του

Τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαρές στην ελληνική showbiz: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά - Οι πρώτες φωτογραφίες από μαιευτήριο το κοριτσάκι του

Έχει μείνει αξέχαστος τηλεοπτικά αφού ουκ ολίγες φορές έχει αντιμετωπίσει παράξενες καταστάσεις στον τηλεοπτικό αέρα, και συγκεκριμένα στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, τις οποίες κι έχει διαχειριστεί εξαιρετικά. Πριν από λίγο, όμως, η ευτυχία του ολοκληρώθηκε αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο λόγος για τον Λάζο Μαντίκο και την Αθηνά Κουρή, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς!

Η ανάρτηση του Λάζου Μαντίκου

«Σήμερα της Αγίας Μαρίνας, προστάτιδας των παιδιών και του τοκετού ! Και κάπως έτσι το πρώτο στάδιο του ονείρου μας ολοκληρώθηκε ! ????Μην το βάζετε κάτω… ???? Εξωσωματική μέσω δημοσίου νοσοκομείου στο «ΕΛΕΝΑ», μπήκαμε δυο με όνειρα και βγήκαμε τρεις !! Ευχαριστώ μέσα από την ❤️ μου τον γυναικολόγο μας Νικόλαο Παπαριστειδη, την πρώην και νυν διοίκηση κα Κοντοσταθακου και κα Γεννηματά, καθώς και όλο το προσωπικό για όλα όσα έκαναν για εμάς. Αλλά και το Υπουργείο Υγείας που βοηθάει ζευγάρια που δεν είναι οικονομικά ευκατάστατα να γίνουν γονείς ! Όποτε βρίσκω ευκαιρία θα το τονίζω! Γίνεται και εξωσωματική γονιμοποίηση μέσω δημοσίου!

ΦΩΤΟ 1 Η μπέμπα μας

ΦΩΤΟ 2 Η καισαρική μας

ΦΩΤΟ 3 Η πατουσίτσα μας ΦΩΤΟ 4 Η αγωνία του πατέρα… ????

ΦΩΤΟ 4 Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου ΕΛΕΝΑ

ΦΩΤΟ 5 Το πρώτο ιστορικό κτήριο του νοσοκομείου ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

«Μόλις άκουσα για την εξωσωματική...»

Ο Λάζος Μαντίκος σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά:

«Εγώ μόλις άκουσα για την εξωσωματική αγχώθηκα. Σκεφτόμουν πως πρέπει να κάνω οικονομία για την εξωσωματική καθώς πιστεύαμε πως το κόστος θα είναι μεγάλος. Η αδελφή της Αθηνάς μας πρότεινε για τον κ. Παπαρηστίδη στο «Έλενα». Με ενημέρωσε το υπουργείο Υγείας πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του Δημοσίου να γίνει εξωσωματική», ανέφερε στην αρχή ο Λάζος Μαντικός.

«Τότε, μας είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα καθώς είναι Ανεξάρτητη Επιτροπή Εξωσωματικής του Δημοσίου δηλαδή κάποιος που είναι σε ιδιώτη αλλά θέλει να αποφύγει την χρέωση των χρημάτων. Η επιτροπή αυτή σου δίνει δύο φορές προσπάθειες σε περίπτωση που η πρώτη είναι ανεπιτυχής», συνέχισε.

«Εμένα η γυναικολόγος μου μου πρότεινε να ξεκινήσω να δω πώς θα μπορούσα να κάνω παιδί. Κάναμε πολλές διαφορετικές προσπάθειες. Μετά από δύο χρόνια που είδα πως δεν μπορούσαμε και εκεί μίλησα με την γιατρό για να κάνουμε ακόμα μία προσπάθεια. Κάπου ψυχολογικά σε βαραίνει και δεν ήθελα να κάνω άλλες διαδικασίες και προτίμησα να κάνω εξωσωματική», είπε η σύζυγος του Λάζου Μαντικού, Αθηνά Κουρή.

«Στεναχωριόμουν όταν της ερχόταν περίοδος και μου το έκρυβε γιατί δεν ήθελε να μου το πει και το ανακάλυπτα μόνος μου. Όλο αυτό το περνάει η γυναίκα. Αυτή λαμβάνει τις ορμόνες και αλλάζουν όλα για εκείνη».