Έτσι διέψευσαν τις φήμες χωρισμού Αδαμαντίδης & Κίρκη - Η όλο νόημα απάντηση της Βαρβάρας

Μίλησε στο ''Καλοκαίρι Yes'' αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτσι διέψευσαν τις φήμες χωρισμού Αδαμαντίδης & Κίρκη - Η όλο νόημα απάντηση της Βαρβάρας

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία φήμη σχετικά με τη ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, πως δηλαδή η σχέση του περνάει μια κρίση με το χωρισμό να έχει μπει ανάμεσά τους (δείτε εδώ τι απάντησε η Κίρκη).

Τα πράγματα εξακολούθησαν να μην είναι ξεκάθαρα σχετικά με το τι συμβαίνει εν τέλει ανάμεσα στους δύο με την κάμερα του Καλοκαίρι Yes να προβάλλει τη Δευτέρα 17/7 με αποκλειστικό ρεπορτάζ μια νέα εξέλιξη.

Ο Θέμης οδηγούσε το αυτοκίνητό του, από το οποίο κατέβηκε ως συνοδηγός η Βαρβάρα Κίρκη, η οποία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής κάνοντας γνωστό και σαφές, πως είναι όλα καλά ανάμεσά τους!

Οι νέες δηλώσεις της Βαρβάρας Κίρκη μετά τις φήμες χωρισμού με τον Αδαμαντίδη

«Τον στηρίζω πάντα, όλα καλά! Ρωτήστε τον και εκείνον», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού για τον έρωτά τους

«Ποια σχέση δεν έχει προβλήματα; Είτε είναι φιλική, είτε είναι επαγγελματική. Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Τραγουδάει έρωτα, τραγουδάει πάθος, το ζει κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η Βαρβάρα Κίρκη.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε ότι δεν πρόλαβε να πάρει δώρο στην αγαπημένη του για την ονομαστική της εορτή, ενώ η Βαρβάρα Κίρκη έστειλε την αγάπη και τις ευχές της στον συμπαρουσιαστή της, Αλέξανδρο Πετρίδη, με αφορμή το ότι ο τελευταίος ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στον τηλεοπτικό σταθμό High TV.