«Θα είναι δίπλα στον Χριστούλη και...» - Συντετριμμένη η Αννούλα & ο Γιάννης Φλωρινιώτης στα 40 του πατέρα τους

Στο μνημόσυνο του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 15/7 ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 6 Ιουνίου 2023 ξαφνιάζοντας τους πάντες με την είδηση αυτή.

Η οικογένεια του, φίλοι, συγγενείς και το κοινό, που τον λάτρευε έδωσαν το παρόν στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) με την κάμερα του Kαλοκαίρι Yes να είναι εκεί εξασφαλίζοντας πλάνα και δηλώσεις.

Η κόρη του Άννα και ο γιος του Νίκος ήταν συντετριμμένοι και παρά τα γυαλιά ηλίου, που φόραγαν διαφαινόταν η θλίψη στο πρόσωπό τους, με τους δύο να παραθέτουν σύντομα λόγια για τον πατέρα τους.

Πλάνα από το μνημόσυνο του Γιάννη Φλωρινιώτη για τις 40 ημέρες από το θάνατό του

«Σήμερα είμαστε όλοι εδώ να τον τιμήσουμε για την τελευταία του κατοικία», είπε αρχικά ο Νίκος με την Άννα να συνεχίζει: «Σήμερα ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γύρναγε. Θα είναι δίπλα στον Χριστούλη και θα πάει να βρει την μητέρα του, τα αδέρφια του τα υπόλοιπα και πολλούς φίλους του».

Η ανάρτηση της Γαρυφάλλου λίγες ημέρες πριν

Το μνήμα του μεγάλου καλλιτέχνη, που έκλεισε τα μάτια του είναι έτοιμο. Οι αναρτήσεις στη μνήμη του Φλωρινιώτη άρχισαν τις 14/5 να πέφτουν ξανά βροχή με τη Γωγώ Γαρυφάλλου να συγκινεί με αφορμή τα 40, που πλησιάζουν.

Πιο αναλυτικά, η ίδια έκανε μια ανάρτηση την Παρασκευή 14/7 στο instagram με αφορμή το θάνατο του αγαπημένου της τραγουδιστή, μέντορα και δεύτερου πατέρα, όπως χαρακτηριστικά συνήθιζε να τον λέει!

«40 μέρες χωρίς εσένα δάσκαλε μου....Δεύτερος μπαμπάς μου στην ζωή και στην σκηνή .θα Σαγαπω για πάντα . Η Αννούλα μου και ο Νίκος σου τα αδέλφια μου παντού και πάντα .και σε όλα .Για όλους είσαι εδώ κοντά μας στην ???? μας .....», έγραψε ο Γωγώ Γαρυφάλλου.