«Η τελευταία σου κατοικία άγγελέ μου» - Το χρυσό μνήμα του Γιάννη Φλωρινιώτη με σταυρό στο κέντρο και πολλά λουλούδια

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης με το γνωστό τραγουδιστή να αφήνει πίσω του μια λαμπρή καριέρα, το κοινό, που το λάτρευε αλλά και την οικογένεια του.

Λίγο πριν τελεστεί το μνημόσυνο του τραγουδιστή (δείτε εδώ αναλυτικά) το μνήμα του είναι έτοιμο! Μέσα από μία ανάρτηση του Toni Martini στο Facebook βλέπουμε τον τάφο με τις χρυσές λεπτομέρειες και τα λουλούδια στο τέλος αυτού.

Ο επιχειρηματίας συνόδεψε τη φωτογραφία με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, με λόγια καρδιάς για το Γιάννη Φλωρινιώτη, που τόσο πολύ του έχει λείψει η παρουσία του.

Φωτογραφία από το μνήμα του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Έτοιμη και η τελευταία σου κατοικία, άγγελέ μου. Εδώ που έρχομαι και σου κάνω παρέα. 39 ημέρες χωρίς εσένα. Αύριο η ψυχή σου θα ταξιδέψει μακριά μου, στην αγκαλιά του Χριστού. Είσαι κοντά μου, στο μυαλό μου, στην ψυχή μου, στη ζωή μου. Η δική σου η φλόγα δεν θα σβήσει ποτέ όσο σε "κουβαλάω" μαζί μου, θα ζεις. Θα ζεις μέσα από εμένα. Ήθελα για μια στιγμή να σου μίλαγα, να σου έλεγα τα νέα μου όλον αυτόν τον καιρό που έχεις φύγει από κοντά μου.

Να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω.... αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Το μόνο που εύχομαι στον Θεό είναι να νιώσεις πόσο πολύ μου λείπεις. Μακάρι να ήξερες ότι μετά τον θάνατό σου πολλοί σε ξέχασαν. Έπρεπε όταν ήσουν εν ζωή να τους έπαιρνες τα κεφάλια αλλά δεν πειράζει.... είμαι εγώ εδώ για εσένα. Θέλω μόνο εσύ να είσαι καλά, άγγελέ μου, εκεί... στον παράδεισο. Κάποια στιγμή θα είμαστε και πάλι μαζί», γράφει στην ανάρτησή του ο Τόνυ Μαρτίνη.

«Θα φτιάξω οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε όλοι μαζί»

Η Άννα Φλωρινιώτη άνοιξε το σπίτι της στον Πειραιά και έδειξε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το δωμάτιο και τα αγαπημένα ρούχα του Γιάννη Φλωρινιώτη. Κοιτώντας τα και μιλώντας για τον τραγουδιστή, η κόρη του ξέσπασε πολλές φορές σε κλάματα.

«Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή τα κοστούμια του να μπουν στο θεατρικό μουσείο δίπλα σε αγαπημένους ηθοποιούς όπως ήταν η Βουγιουκλάκη. Όταν πέθανε η Αλίκη, ο μπαμπάς μου έκλαιγε δυο μέρες. Μου είχε πει ότι αυτά τα ρούχα του αυτά είναι η προίκα μου. Δε με νοιάζουν ούτε τα σπίτια ούτε τίποτα. Εμένα αυτά είναι η περιουσία μου. Ήταν ο βασιλιάς μου και έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου (δείτε το κοστούμι με το οποίο τον έθαψαν)» αποκάλυψε.

«Αν ήταν εδώ ο πατέρας μου, θα του έλεγα ότι τον λατρεύω και ότι περιμένων να πάω να τον βρω. Περίμενα να τον δω στον ύπνο μου. Αργότερα θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί, όλη η οικογένεια. Δεν με φοβίζει πλέον ο θάνατος», είπε.

«Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, τον ιδρώτα του, το make up του. Είναι όλα εδώ μόνο αυτός λείπει»