Σπαραγμός στον Καλοκαίρι Yes με τα λόγια της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου: «Δεν με πειράζει που με ρώτησες»

Ξέσπασαν σε κλάματα και οι δυο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σπαραγμός στον Καλοκαίρι Yes με τα λόγια της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου: «Δεν με πειράζει που με ρώτησες»

Ήταν αρχές Απριλίου όταν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με ένα σπαρακτικό βίντεο στα social media τους αποκάλυψαν πως μετά από επιπλοκές έχασαν το πρώτο παιδάκι που περίμεναν (δείτε εδώ την τότε ανάρτηση). Ένα βίντεο που έδωσε δύναμη και κουράγιο σε πολλές γυναίκες να μιλήσουν ανοιχτά για παρόμοιο περιστατικό που έζησαν και προσπάθησαν να θάψουν...

Το πρωί της Δευτέρας 17/7 το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στο πλατό του Καλοκαίρι Yes και μεταξύ άλλων μίλησε και γι' αυτό. Οι δυο τους μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκριά τους, ξέσπασαν σε κλάματα...

Η συνέντευξη της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Εγώ τράβηξα τον Μαυρίκιο στην Κύπρο. Μου λένε όλοι πως αισθάνομαι που άφησα τη χώρα μου. Αισθανόμαστε τέλεια, έχουμε φύγει από όλη την τοξικότητα, από όλο αυτό που μας συνέβαινε εδώ πέρα. Αισθανόμαστε πάρα πολύ όμορφα. Έχω εισπράξει στην Κύπρο όση αγάπη δεν είχα εισπράξει τόσα χρόνια στην Ελλάδα. Δείχνουμε και μοιραζόμαστε με τον κόσμο αυτά που θέλουμε, αυτά που συμβαίνουν σε όλα τα σπίτια γιατί είναι ωραίο να μιλάμε για πράγματα τα οποία συμβαίνουν παντού, αλλά δε θέλουμε να ακουστούν γιατί αυτό με το μωρό νομίζω έχει συμβεί αν όχι σε όλες στις περισσότερες γυναίκες, απλά αισθάνονται μόνες, γιατί να αισθάνονται μόνες ενώ είμαστε εμείς εδώ», δήλωσε αρχικά η Ιλάειρα ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο σίγουρα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να νιώθεις ότι φταις. Δε φταίει το ζευγάρι. Είναι κάτι που γίνεται τυχαία, έρχεται από τον Θεό», και κάπου εκεί ξέσπασε σε δάκρια.

«Είναι κάτι που δεν το συζητάμε αλλά είναι τόσος κόσμος που θέλει να μάθει και ρωτάει», συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος ενώ συνέχισε η Ιλάειρα:

«Δε με πειράζει έχουμε τοποθετηθεί δημόσια, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Τα αρνητικά σχόλια δε μας αγγίζουν, όταν ξέρεις μέσα σου ποιος είσαι και τι αξίζεις, δε σε ενδιαφέρει τι θα πει ο άλλος, πραγματικά».