Ποζάρει ημίγυμνος στη Σαντορίνη - ''Σούσουρο'' με τη στιγμή που ο Καράβας κατεβάζει την πετσέτα του

Η ''καυτές'' φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
yiorgoskaravas_official - instagram
yiorgoskaravas_official - instagram

Αν ανατρέξει κανείς στο λογαριασμό, που διατηρεί ο Γιώργος Καράβας στο Instagram θα αντιληφθεί πολύ γρήγορα όλους εκείνους τους λόγους, που κάνει καριέρα και διαπρέπει στο modeling, καθώς διαθέτει όλο το πακέτο.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται τη Σαντορίνη με το υλικό, που δημοσιεύει στο instagram να κόβει την ανάσα τόσο από τις ομορφιές του νησιού, όσο και από τον ίδιο, που ποζάρει στο μπαλκόνι του σημείου, όπου μένει.

Φωτιές έβαλε μάλιστα ο Καράβας, καθώς φωτογραφιζόταν ημίγυμνος μόνο με τη λευκή πετσέτα του, ενώ σε κάποιες λήψεις τον βλέπουμε να την κατεβάζει σιγά σιγά, κάνοντας τις λήψεις του πιο αποκαλυπτικές από ποτέ!

Δείτε επίσης: «It's ok! Δεν βγήκα να πω κάτι για...» - Οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο Happy Day

Η ημίγυμνη φωτογραφία του Γιώργου Καράβα με πετσέτα

Η τρυφερή σχέση του με τη Ραφαέλα Ψαρρού

Οι δυο τους πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εξόδους και δεν κρύβουν με τίποτα τον έρωτά τους. Παράλληλα, πολύ σπάνια δίνουν και συνεντεύξεις, κάνοντας λόγο για την ζωή και την καθημερινότητά τους. Αυτήν την φορά έκαναν την υπέρβαση και μίλησαν από κοινού στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται". Μεταξύ πολλών ρωτήθηκαν για το αν θα έκαναν ακόμα ένα παιδάκι.

«Μη δίνουμε θάρρος στον Γιώργο γιατί θέλει. Είναι ωραία όλη η διαδικασία της οικογένειας. Ήθελα να κάνω παιδιά ειδικά όταν γνώρισα τον Γιώργο γιατί μου το ενέπνευσε. Με ένα τρίτο παιδί θα έβγαινα off», παραδέχτηκε η Ραφαέλα Ψαρού, με τον Γιώργο Καράβα να σημειώνει: «Εννοείται την αγαπάω, την θαυμάζω γιατί είναι σημαντικό να αγαπάς τον άνθρωπο απέναντί σου».