Με χρυσούς κρίκους και κόκκινο φλογερό μαγιό στη θάλασσα - Για μπάνιο η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της Χριστιάνα Μπέτα

Κούκλες και οι δύο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι γεγονός, πως έχει φέρει δύο κόρες στη ζωή, τη Χριστιάνα και την Ανδριάνα, οι οποίες έχουν μεγαλώσει πλέον πολύ και κάνουν παρέα με τη μαμά τους με τη σχέση τους να έχει το κάτι παραπάνω από μητέρας με παιδί.

Την Κυριακή 16/7 η τραγουδίστρια έκανε τα μπάνια της μαζί με τη μεγαλύτερη, Χριστιάνα Μπέτα - χωρίς να μας αποκαλύπτουν την περιοχή - με τις δύο να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο στο instagram.

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, ενώ για μία ακόμη φορά την είδαμε με πολύ ανεβασμένη διάθεση να τραγουδάει και να μη χάνει το κέφι της (δείτε εδώ τον κούκλο σύντροφο της Χριστιάνας).

Το μπάνιο της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Χριστιάνα Μπέτα στη θάλασσα

Νατάσσα - θεοδωρίδου

Οι δηλώσεις της Μπέτα για τη σχέση της με τη Θεοδωρίδου

Μέσα λοιπόν από δηλώσεις, που παραχώρησε η Χριστιάνα στην εκπομπή Γειά σου, την Κυριακή 9/3 μίλησε τόσο για το κομμάτι της δουλειάς της, αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα και το πως είναι εκείνη στην καθημερινή της ζωή (δείτε εδώ την εντυπωσιακή έκπληξη της Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της).

«Τι να κάνουμε η μαμά μου έχει κάνει μια καριέρα, για εμένα είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει, είμαι περήφανη, οπότε γιατί να με βαραίνει; Με χαροποιεί. Είναι έμπνευση για εμένα, να βλέπω τους γονείς μου να έχουν πάθος για αυτό, που κάνουν, να είναι επιτυχημένοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα, νομίζω!

Εγώ το ξέρω (αν πάλεψα) δεν το ξέρει κάποιος, το οποίο θα κάνει ένα σχόλιο και φυσικά και θα υπάρχουν σχόλια για όλους τους ανθρώπους πάντα. Το θέμα είναι, ότι εγώ ξέρω, πως δουλεύω, πόσο δουλεύω, πόσο αγαπώ αυτό που κάνω και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω.», είπε η Χριστιάνα Μπέτα.