Τίνα Μεσσαροπούλου: Με ροζ μπικίνι στην παραλία η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια 20αρα...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μετά από μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά η Τίνα Μεσσαροπούλου χαλαρώνει και απολαμβάνει τις διακοπές έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) και την οικογένειά της. Η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν έχει τίποτα να την αγχώνει άλλωστε, τουλάχιστον όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αφού θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Happy Day.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, λοιπόν, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία της με baby pink μαγιό και έχουμε να πούμε πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια 20αρα...

Η ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου

Τίνα Μεσσαροπούλου: Με ρόζ μπικίνι στην παραλία η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ανάρτησή της για τις φωτιές

«Ένα δελτίο μόνη της! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά των άλλων συναδέλφων η Μαρία Βούσουλα είναι πλέον από τις δημοσιογράφους που ο,τι και να τους αναθέσεις θα το βγάλουν εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Την έβλεπα στην απογευματινή μαραθώνια κάλυψη του Σκαι και πραγματικά την θαύμασα για το θάρρος, την γρηγοράδα, την ευγλωττία, το τσαγανό την ώρα που ο Μάρκος Δειμέζης δεν έβρισκε τα λόγια να εκφράσει όσα έβλεπε!», έγραψε αποθεώνοντας την ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

Ένα δελτίο μόνη της! Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά των άλλων συναδέλφων η Μαρία Βούσουλα είναι πλέον από τις...

Posted by Tina Messaropoulou on Monday, July 17, 2023