«Δε θα είναι εδώ...» - Ρίγη συγκίνησης με την αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη ανήμερα των γενεθλίων της

Ξέσπασε σε κλάματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε θα είναι εδώ...» - Ρίγη συγκίνησης με την αποκάλυψη της Παρασκευής Κερασιώτη ανήμερα των γενεθλίων της

Η Παρασκευή Κερασιώτη διατηρεί προφίλ στα social media, στα οποία μάλιστα τη βλέπουμε να είναι και πολύ ενεργή με τις αναρτήσεις της να είναι πολύ ειλικρινείς και συχνά να αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που θα τη δούμε να ξεσπάει ή να λυγίζει στην κάμερα, όταν κάτι την αφορά και την φορτίζει συναισθηματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο θάνατος του πατέρα της (6 μήνες μετά έμεινε έγκυος).

Για το λόγο αυτό είδαμε την Παρασκευή Κερασιώτη να ξεσπάει σε κλάματα την Τρίτη 18/7 μέσα από ένα instagram story, καθώς αν και έχει τα γενέθλιά της δε μπορεί να τα χαρεί θυμούμενη την απώλεια του μπαμπά της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη στο instagram

«Σήμερα γίνομαι 22. Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα, είναι τα πρώτα μου γενέθλια που δε θα είναι εδώ ο μπαμπάς μου. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί αυτά τα γενέθλια τα είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικά. Θα ήθελα να είναι εδώ ο μπαμπάς μου. Θέλω να σας πω να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους εκτιμάτε, γιατί είναι οι άνθρωποι που έχουν δώσει τα πάντα για εσάς. Οι άνθρωποι που θα είναι πάντα εκεί για εσάς. Να τους αγαπάτε και να τους το δείχνετε, να τους αγκαλιάζετε... κάποιοι θέλουμε να το κάνουμε δε μπορούμε...», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε

«Αυτό το βίντεο το έβγαλα πριν λίγες μέρες δεν ήθελα να το ανεβάσω αλλά το ανεβάζω για να πω κάποια πράγματα τελευταία φορά γιατι τα έχω πει αρκετές φορές αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν .Το modelling το λατρεύω το αγαπάω πολύ δεν το έχω αφήσει όπως νομίζουν κάποιοι δεν θα το αφήσω περνάω κάποιες δυσκολίες όμως θα το κυνηγήσω .Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή το εχω ξανά πει δουλεύω παράλληλα σερβιτόρα επειδή το θέλω εγώ για να μην εχω ανάγκη κανέναν για να μπορω να βοηθήσω τον εαυτό μου γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τα έχουν έτοιμα .

Τις προάλλες ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω ένας κύριος και με ρώτησε από που είμαι του είπα είμαι Ελληνίδα Τσιγγάνα και μου λέει είσαι τσιγγάνα και δουλεύεις οι δικοί σας δεν δουλεύουν και μου είπε και κάποια αλλα πράγματα που δεν μπορω να σας τα πω του χαμογέλασα του είπα να είναι καλά και έφυγα .

Όταν πήγα σπίτι με έπιασαν τα κλάματα αλλα μετά σκέφτηκα και είπα γιατί να στεναχωρηθώ δεν εχω εγώ το πρόβλημα αυτός το έχει ο κόσμος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κρίνει .Μην σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου να κάνετε αυτό που θέλετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή η ζωή είναι μικρή και όμορφη να ζείτε την κάθε στιγμή χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη του κόσμου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.