Στην Ίο με mini εφαρμοστό φόρεμα που είχε την πλάτη έξω - Χαλαρή και πολύ ανανεωμένη η Γωγώ Μαστροκώστα

Ποζάρει στο φακό της κόρης της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
gogomastro - instagram
gogomastro - instagram

Τελευταία βλέπουμε τη Γωγώ Μαστροκώστα να έχει επιστρέψει στα social media και μάλιστα πιο ανανεωμένη από ποτέ έχοντας μπει για τα καλά στο καλοκαιρινό mood (δείτε εδώ την στο πλευρό του Τραϊανού Δέλλα).

Η γυμνάστρια αυτές τις ημέρες απολαμβάνει διακοπές στην Ίο μαζί με την κόρη της! Μέσα από το προφίλ της στο instagram τη βλέπουμε να ποζάρει στον φακό της Βικτώριας με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η Γωγώ Μαστροκώστα διατηρεί εδώ και χρόνια το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, έχοντας επιλέξει να φορέσει μίνι και εφαρμοστό Tie Dye φόρεμα, που είχε την πλάτη έξω!

Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία της Γωγούς Μαστροκώστα

Έτσι διατηρεί το κορμί της

Τι κι αν έχει φτάσει πλέον τα 50, ο χρόνος δείχνει να μην έχει περάσει από πάνω της αφού το σώμα της είναι απλά εκπληκτικό.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε, φαίνεται να φοράει το μαγιό της και να παίζει κουτσό μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Τραϊανό Δέλλα, με τον οποίο μετρούν 11 χρόνια γάμου.

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, είχε αποκαλύψει το πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο είναι εφικτό και μπορεί να το κάνει όποια γυναίκα θέλει να προσέχει τι τρώει καθημερινά, ενώ εξαιρετικά αποτελεσματική είναι και η διατροφή που ακολούθησε η Ρούλα Κορομηλά.

Πρωί:

Επιλέγει τοστ με γαλοπούλα και τυρί κι ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Σνακ:

Μπάρα δημητριακών ολικής άλεσης ή μια χούφτα ανάλατα αμύγδαλα

Μεσημέρι:

Το μεσημεριανό της συνήθως ετοιμάζεται από την ίδια και περιλαμβάνει λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα ή ψητά λαχανικά.

Σνακ:

Το απόγευμα ως σνακ προτιμά ένα φρούτο εποχής.

Βράδυ:

Σαλάτα με μία κουταλιά λάδι