«Αντίο αγόρι μου» - Δύσκολες ώρες για τον Τάκη Γιαννούτσο

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Τάκης Γιαννούτσος έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση την Τρίτη 18/7 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποχαιρετώντας έτσι με τον δικό του και ιδιαίτερο τρόπο ένα νέο παιδί.

Ο λόγος για τον ''Argi'' όπως τον ονόμασε, που έφυγε από τη ζωή! Ο Τάκης Γιαννούτσος δεν εξήγησε τους λόγους, που ο νεαρός έφυγε από τη ζωή, ωστόσο αρκέστηκε να αποκαλύψει, πως ήταν αδερφικός και πολύ αγαπητός φίλος του γιου του.

Δείτε επίσης: Το φρικαλέο μυστικό Ελληνίδας ηθοποιού - Κρατούσε σε μπαούλο στο σπίτι της τα οστά του γιου της

H συγκινητική ανάρτηση του Τάκη Γιαννούτσου

«αντιο αγορι μου
αντιο υπεροχο παιδι
αντιο argi μου
τουλαχιστον προλαβα να σου πω ποσο σ αγαπω
(ο argi ηταν κολλητος, αδερφικος φιλος του γιου μου)», έγραψε ο Τάκης Γιαννούτσος.

Οι δηλώσεις του Γιαννούτσου για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του

"Νομίζω ως μπαμπάς με χαρακτηρίζει ότι και στην υπόλοιπη ζωή μου, που είναι λίγο διαφορετική από μια main stream. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη ή χειρότερη; Εγώ χτυπιέμαι σε μια συναυλία στα 55 μου. Έγινα μπαμπάς στα 30 χρόνια, απέκτησα τον γιο μου και πολύ γρήγορα ακολούθησε η κόρη μου.

Το πρώτο παιδί, είναι το πρώτο παιδί. Που σε βρίσκει γεμάτο χαρά, εκπλήξεις. Στο δεύτερο έχεις την εμπειρία. Μπορώ να πω με ντροπή ότι στα δύο πρώτα παιδιά είχα όρεξη, γιατί άλλο να γίνεσαι γονιός στα 30 κι άλλο στα 40+, αντικειμενικά, βιολογικά δεν έχεις τις ίδιες δυνάμεις, ίδια κουράγια. Βέβαια το άλλο παιδί παίρνει άλλα πράγματα, που δεν είχαν τα άλλα", επισήμανε.

Με τον δεύτερο γάμο του ήρθε και το τρίτο παιδί, η κορούλα του, δήλωσε: «Εκεί είχα τη βοήθεια των άλλων παιδιών, που ήταν 10 και 8 ετών και την υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ήταν πολύ ωραία παρέα, η μικρή ήταν η μασκότ μας».

Όσο για το διαζύγιο του, ο Τάκης Γιαννούτσος, έχει αναφέρει: «Το διαζύγιο είναι μια μίνι καταστροφή, ένα μεγάλο πένθος, διότι γκρεμίζονται τα όνειρά σου. Όμως εκεί δεν ήθελα με τίποτα να αφήσω πίσω τα παιδιά μου. Γιατί τα έκανα γιατί ήθελα παιδιά, δεν τα πήρα ως ένα gadget.

Ήμουν από την day one εκεί. Τα διάβαζα, τα τάιζα. Δεν υπήρξε αυτό το Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή... Έμενα Μαρούσι τα παιδιά Άλιμο και ήμουν κάθε μέρα εκεί. Δεν έχω χάσει παιδική γιορτή, παιδικό πάρτι..».