Σε κρητικό γλέντι ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε με την Ντόρα Μπακογιάννη

Το κομμάτι που ερμήνευσαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε κρητικό γλέντι ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε με την Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει διακοπές και μάλιστα απολαμβάνει τα μπάνια του στο νησί της Κρήτης, ωστόσο ακόμα και σε αυτές τις πιο προσωπικές του στιγμές θα τον δούμε να πιάνει το μικρόφωνο.

Πιο αναλυτικά, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε σε γλέντι στην Κρήτη στο οποίο μάλιστα είχε δώσει το παρόν και η Ντόρα Μπακογιάννη με τους δύο να καταλήγουν να ερμηνεύουν μαζί ένα κομμάτι του αείμνηστού Ξυλούρη (δείτε εδώ ποια είναι η κατάσταση της υγείας του).

Το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη Ντόρα Μπακογιάννη

Οι παρόντες αποθανάτισαν τη συγκεκριμένη στιγμή, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη (18/7) το πρωί στην εκπομπή ''Δεκατιανοί''.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Ντόρας Μπακογιάννη

Το Σάββατο 6/5 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα για τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έπρεπε να διαχειριστεί ένα θλιβερό γεγονός και παράλληλα μια πολύ ευχάριστη στιγμή, με την ίδια να κάνει δημοσιεύσεις στο instagram.

Πιο αναλυτικά, η Μπακογιάννη αρχικά έκανε ένα συγκινητικό post για το θάνατο της μητέρας της (δείτε το εδώ) και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο και μία σειρά από φωτογραφίες από την έκπληξη, που της έκαναν τα εγγόνια της!

Η ίδια είχε τα γενέθλιά της και έτσι είχε τη χαρά να γιορτάσει την πρώτη ημέρα από τα 69 της χρόνια μαζί με την οικογένεια της. Η πολιτικός μάλιστα έσβησε μια μεγάλη τούρτα, η οποία ανέγραφε ένα όλο νόημα σχόλιο...μιας και τελευταία η Μπακογιάννη είναι ενεργή και στο Tik Tok (δείτε την εδώ).

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!
Σαν να σε τρολάρουν τα εγγόνια σου δεν έχει!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Ντόρα Μπακογιάννη.