Μετά την 7μηνη αποχή του - Οι πρώτες αναρτήσεις του Αλέξη Γεωργούλη στα social media

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αλέξης Γεωργούλης μετά το σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του με την κατηγορία σε βάρος του για ξυλοδαρμό και σεξουαλική κακοποιήση αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί συνολικά και να αφήσει τη δικαιοσύνη να μιλήσει για τον ίδιο.

Εκτός από τις δημόσιες εξόδους, ο ηθοποιός περιόρισε και τις αναρτήσεις του στα social media, καθώς στο instagram συγκεκριμένα είχε να κάνει δημοσίευση από τις 8 Δεκεμρίου.

Oι πρώτες αναρτήσεις του Αλέξη Γεωργούλη μετά την αποχή του από τα social media

Την Τρίτη 18/7 ο Αλέξης Γεωργούς μετά την τελευταία απόφαση των βέλγικων αρχών (δείτε εδώ) αποφάσισε εν όψει των φωτιών στην Ελλάδα να κάνει μερικά insta stories κοινοποιώντας τις ανάγκες κόσμου προς τις περιοχές, που έχουν ανάγκες και τους πυρόπληκτους.

Γεωργούλης 2

Γεωργούλης 1

Το πρόσφατο ταξίδι του στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Αλέξης Γεωργούλης ταξιδέψε για το Σαββατοκύριακο στην Λάρισα, τόπο καταγωγής του. Φίλη του, κάνει αποκαλύψεις σχετικά με το ταξίδι του και σχολιάζει την υπόθεση περί βιασμού και κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο της εκπομπής, θα ταξίδευε στον τόπο του για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 25/6.

«Νομίζω πως θα έρθει. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα έχανε την ευκαιρία να έρθει στον τόπο του. Ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάτι. Δηλαδή για να κρύβεται θέλω να πω. Ίσα ίσα έχει ζητήσει την επίσπευση όλου αυτού του πανηγυριού. Την άρση της ασυλίας για να μπορέσει να δικαιωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται. Τώρα να αυτοτιμωρηθεί κιόλας;», ανέφερε αρχικά φίλη του.

Και συνέχισε σε ερώτηση για το αν πήγε και στις πρώτες εκλογές να ψηφίσει: «Δεν μπορώ να σας πω. Δεν μπορώ να σας πω , αλήθεια. Ταρακουνιέται πάρα πολύ. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θέλω... Όλοι εμείς που ξέρουμε τον Αλέξη και τον αγαπάμε, θεωρούμε ότι αυτή η στάση είναι η πιο αξιοπρεπής».