Ερωτευμένοι μετά τις φήμες χωρισμού - Οι κοινές διακοπές της Αναστασίας Παντούση & του Ιωάννη Παπαζήση

Χαμογελαστοί σε καταρράκτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο είναι ζευγάρι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση με τους δύο να έχουν μια πολύ ταιριαστή σχέση - από όσα άφηναν να διαρρεύσουν - με τις φήμες να θέλουν να περνάνε κρίση τελευταία.

Οι δύο ηθοποιοί φρόντισαν ο καθένας ξεχωριστά να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, που ήθελαν να μην είναι καλά στην προσωπική τους ζωή. Με μία νέα ανάρτηση στο instagram την Τρίτη 18/7 επιβεβαιώθηκε και επίσημα, πως όλα κυλούν κανονικά.

Παπαζήσης και Παντούση κάνουν κοινές διακοπές στην Ολυμπία! Μαζί με φίλους τους χαμογελούν μπροστά σε καταρράκτες της περιοχής με τη διάθεση όλων να φαίνεται πολύ καλή!

Οι κοινές διακοπές της Αναστασίας Παντούση και του Ιωάννη Παπαζήση

Πώς έγινε η γνωριμία του ζευγαριού

Οι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά ‘Κόκκινο Ποτάμι” και γρήγορα ήρθαν κοντά. Τον περασμένο Αύγουστο, Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση πραγματοποίησαν ένα κοινό ταξίδι στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία των Coldplay με τους δυο τους να δημοσιεύουν κοινά βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από το ίδιο σημείο.

Λίγο καιρό μετά από αυτό το ταξίδι, η Αναστασία Παντούση παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό όπου και παραδέχτηκε για πρώτη φορά την σχέση της με τον ηθοποιό.

«Είναι κάτι καινούριο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται –άθελά μου– ένα μυστήριο, αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης» είχε πει η ηθοποιός.