Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση; Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Φήμες τους θέλουν να περνούν σοβαρή κρίση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο είναι ζευγάρι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση ωστόσο φαίνεται πως αντιμετωπίζουν κρίση στην σχέση τους, ενώ φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει ακολουθήσει ήδη χωριστούς δρόμους.

Κρίση στη σχέση Παπαζήση - Παντούση;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, οι δύο ηθοποιοί κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον τον τελευταίο καιρό ενώ μάλιστα πάει καιρός από τότε που τους είδαμε σε κοινή δημόσια εμφάνιση ή σε κάποια ανάρτηση στα social media.

Το ζευγάρι ανέκαθεν, βέβαια, έκανε πολύ λίγες εμφανίσεις μιας και είχε επιλέξει να κρατήσει την σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να υπενθυμίσουμε πως οι φήμες αρχικά για τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση άρχισαν να κυκλοφορούν τέλη Απριλίου του 2021 (δείτε εδώ πόσα χρόνια διαφορά έχουν) ενώ λίγες μέρες πριν, είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του χωρισμού του ηθοποιού από την επί 15 χρόνια σύντροφό του, Βανέσα Αδαμοπούλου και εναν μήνα νωρίτερα, στις αρχές Μαρτίου και η Αναστασία Παντούση είχε έμμεσα επιβεβαιώσει σε συνέντευξή της τον δικό της χωρισμό από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της.

Κρίση στη σχέση Παπαζήση - Παντούση; 
NDP

Πώς έγινε η γνωριμία του ζευγαριού

Οι δυο ηθοποιοί, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη σειρά ‘Κόκκινο Ποτάμι” και γρήγορα ήρθαν κοντά. Τον περασμένο Αύγουστο, Ιωάννης Παπαζήσης και Αναστασία Παντούση πραγματοποίησαν ένα κοινό ταξίδι στο Λονδίνο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία των Coldplay με τους δυο τους να δημοσιεύουν κοινά βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από το ίδιο σημείο.

Λίγο καιρό μετά από αυτό το ταξίδι, η Αναστασία Παντούση παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό όπου και παραδέχτηκε για πρώτη φορά την σχέση της με τον ηθοποιό.

«Είναι κάτι καινούριο για μένα όλο αυτό. Ξέρω ότι δημιουργείται –άθελά μου– ένα μυστήριο, αλλά για να μη διαιωνίζεται, θα σου πω πως θέλω να ζω τη ζωή μου χωρίς να γίνεται βορά στα θηρία και να απασχολώ τον κόσμο μόνο μέσα από αυτό που κάνω. Είμαι ηθοποιός που προσέχω κάθε επαγγελματικό μου βήμα και το κάνω κατόπιν σκέψης» είχε πει η ηθοποιός.