Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη - Έχασε κοντινό του συνεργάτη

«Η κηδεία του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας την Πέμπτη στις 21:00», έγραψε ο γιος του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Κι ενώ ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιλέξει αρκετά χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας μη ξέροντας κανείς τι κάνει και που βρίσκεται - δείτε εδώ την σημερινή του εικόνα - το όνομά του όλο γράφεται και λέγεται... Αυτή την φορά, όμως, για μια δυσάρεστη είδηση...

Το βράδυ της Τρίτης 18/7 έγινε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο γνωστός συνθέτης και μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής

«Αγαπητοί φίλοι του πατέρα μου, με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Μαέστρος μας έφυγε σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη που του είχατε πάντα. Η κηδεία του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας την Πέμπτη στις 21:00. Ο γιος του Νίκος» έγραψε. χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γιος αυτού, Νίκος.

Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη

Ο λόγος που έχει απομονωθεί ο Νότης Σφακιανάκης

«Είναι σε μία φάση αυτοακύρωσης. Έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, παλεύει μόνος τα σκοτάδια του μετά και το διαζύγιό του με τη σύζυγό του (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της) και μάλιστα δεν βλέπει συχνά τα δίδυμα παιδιά του που είναι πλέον 27 ετών. Η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη και μετά τον χαμό στενού του συνεργάτη», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης αναπαράγοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Έχω επικοινωνία μαζί του. Χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ, είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί, για να το πω πολύ σκληρά, ότι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές. Ενδιαφέρει μόνο το σόου και είναι ένα σημείο προβολής νεοπλουτισμού. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή και θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί και φέτος» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Είναι καθαρά δική του επιθυμία να απομακρυνθεί αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες. Όταν λέμε κανένας, κανένας, ούτε συγγενείς ούτε οι παιδικοί του φίλου από την Κω», ανέφερε ο κ.Ψαρρής.