«Νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ» - Το όλο νόημα σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αναπόφευκτη η σύγκριση με την Καγιά

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ» - Το όλο νόημα σχόλιο του Τρύφωνα Σαμαρά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 19/07/23 στην camera της εκπομπής του Open, στο Καλοκαίρι yes, και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις αναφορικά με το αν θα έκανε ποτέ δική του εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά και για την αναπόφευκτη σύγκριση των δύο μοντέλων -Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου -

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την Ηλιάνα Παπαγεωργιού και για τη Βίκυ Καγιά

Πιο συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, δήλωσε στην εκπομπή του Καλοκαίρι yes, τον λόγο για τον οποίο απουσιάζει από την τηλεόραση. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι: «Είμαι τώρα 1μιση χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά. Μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας τα εξής: «Πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω, ούτε να είμαι σε πάνελ. Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να είμαι ο κακός της παρέας. Μόνο αν παρουσίαζα κάτι, ναι δεν θα είχα πρόβλημα».

Αναφορικά με την ομοιότητα των δύο μοντέλων, ο γνωστός κομμωτής είπε ότι: «Πω πω τι πάθαμε… Είναι το “γραμμένο” της Ηλιάνας να γίνεται όλο η ταύτισή της με την Βίκυ Καγιά. Το ‘χει η μοίρα της, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Επίσης είπε ότι: «Ό,τι έχει κάνει η Καγιά βάζουν και την Ηλιάνα, ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, νομίζω ότι έχει καλό μάνατζερ, δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν. Παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αλλά για τα νούμερα θα το αποφασίσει ο κόσμος».

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε ότι είχε κάνει και εκείνος ένα δοκιμαστικό για το shopping star : «Ελπίζω το Shopping Star να είναι αυτό που έψαχνε, είναι και μόνη της. Πιστεύω πως θα της ταιριάζει» (δείτε εδώ - ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Shopping Star).

Δείτε εδώ το βίντεο :

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Το πρωί της Δευτέρας 17/7 ο τηλεοπτικός σταθμός STAR με επίσημο δελτίο τύπου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο σταθμό!

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»