Φωτιά στη Μάνδρα: Ανατριχιαστική εικόνα - Πυρόπληκτος κοιμάται στο καμένο του σπίτι

Μεγάλη καταστροφή!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Φωτιά στη Μάνδρα:  Ανατριχιαστική εικόνα - Πυρόπληκτος κοιμάται στο καμένο του σπίτι

Το πρωί της Πέμπτης 20/0723, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη, πήγε μαζί με το συνεργείο του καναλιού, στην περιοχή της Μάνδρας, προκειμένου να μας μεταδώσουν το τι συμβαίνει εκεί λόγω της μεγάλης φωτιάς που μάστιζε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες (δείτε εδώ παραπάνω από 60 τα μέτωπα με φωτιές).

Ωστόσο, η δημοσιογράφος ήρθε αντιμέτωπη με πολύ άσχημες και σκληρές εικόνες όπως είδαμε στα πλάνα της πρωινής ενημέρωσης από το δελτίο ΕΡΤ NEWS.

Πυρόπληκτος κοιμάται στο καμένο σπίτι του

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, την ώρα που προσπαθούσε να μας περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Μάνδρας, ήρθε αντιμέτωπη με μία πολύ άσχημη και σκληρή εικόνα.

Στην αρχή η Μαίρη Σκανδάλη, ανέφερε ότι : «Είμαστε μόλις δύο λεπτά από το κέντρο της Μάνδρας. Τεράστια οικολογική καταστροφή, τεράστια καταστροφή σε σπίτια και σε περιουσίες γενικότερα. Πάρα πολλά καμένα αυτοκίνητα και σπίτια. Οι κάτοικοι είδαν τη φωτιά να πλησιάζει το βράδυ της Δευτέρας και τελικά έφτασε εδώ το μεσημέρι της Τρίτης».

Στην συνέχεια η δημοσιογράφος είπε ότι : «Εγκατέλειψαν όλοι, διότι η φωτιά πέρασε μέσα από όλο τον οικισμό. Κάποια σπίτια τα κατέστρεψε ολοσχερώς, σε κάποια έκανε απλά μεγάλες ζημιές».

Τέλος δήλωσε ότι : «Τώρα ξεκίνησαν να επιχειρούν και πάλι τα εναέρια μέσα. Έχουν επιστρέψει εδώ δύο οικογένειες, ένας άνθρωπος βλέπω ότι κοιμάται σε εξωτερικό χώρο, ενώ η άλλη οικογένεια δεν έχει κοιμηθεί καθόλου λόγω του σοκ».

Έτσι, στα πλάνα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, βλέπουμε ξεκάθαρα έναν άνθρωπο, ο οποίος κοιμόταν στην ταράτσα του καμένου του πλέον σπιτιού, καθώς στην περιοχή εξαιτίας της πυρκαγιάς δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Πυροσβέστης λιποθύμησε στο πύρινο μέτωπο

Η μάχη, που δίνεται από τη Δευτέρα 17/7 στα πύρινα μέτωπα της χώρας κόβει την ανάσα με τους πυροσβέστες, εθελοντές, την αστυνομία και απλό κόσμο να δίνουν τεράστιο αγώνα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η πυρκαγιά στη Μάνδρα μαίνεται και την Τετάρτη 19/7 με τα σώματα της πυροσβεστικής να χάνουν σιγά σιγά τις δυνάμεις τους, καθώς παλεύουν με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα την ημέρα και τη νύχτα!

Δείτε επίσης: «Σαν μάνα μου στο λέω» - Συγκλονίζει αστυνομικός παρακαλώντας γυναίκα να εγκαταλείψει στο σπίτι της πριν καεί

Το ρεπορτάζ του Alpha μετέφερε εικόνες από την περιοχή της Μάνδρας την Τετάρτη 19/7 αλλά και την είδηση, πως άνδρας της πυροσβέστης λιποθύμησε και έχασε τις αισθήσεις δεδομένου, ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.