Καλοκαίρι Μαζί: Για ποιο λόγο η εκπομπή τελείωσε 2 ώρες νωρίτερα

Δεν θα πιστέψετε το γιατί

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Μαζί: Για ποιο λόγο η εκπομπή τελείωσε 2 ώρες νωρίτερα

Το πρωί της Πέμπτης 20/07/23, η εκπομπή του ANT1, το Καλοκαίρι μαζί, με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Νίκο Ρογκάκο, ολοκληρώθηκε πιο νωρίς από το αναμενόμενο. Για την ακρίβεια η εκπομπή, τελείωσε 2,5 ώρες νωρίτερα. Συνθήκη που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές (δείτε εδώ την αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου όταν είδε στο video wall τον Γιώργο Παπαδάκη).

Τι έγινε και ολοκληρώθηκε τόσο νωρίς η εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε η εκπομπή Καλοκαίρι μαζί, ολοκληρώθηκε νωρίτερα από την προγραμματισμένη της ώρα, καθώς στο κανάλι του ΑΝΤ1, ξεκινάει το Μουντιάλ των γυναικών. Που όπως γνωρίζουμε θα μεταδοθεί από το κανάλι.

Τι είναι το Μουντιάλ γυναικών

Το μουντιάλ γυναικών, είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου των Γυναικών. Το πρωτάθλημα αυτό λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια. Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε μετά από 60 χρόνια από την έναρξη του αντρικού Μουντιάλ. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε το 1991. Σε αυτό παίρνουν μέρος ομάδες από όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής συμμετέχουν 16 ομάδες γυναικών.

Καλοκαίρι μαζί: Άναυδοι Ρογκάκος και Αναστασοπούλου με πρωτοσέλιδο εφημερίδας για Βανδή - Μπισμπίκη!

Άναυδος έμεινε ο Νίκος Ρογκάκος με εξώφυλλο εφημερίδας που διάβασε στον αέρα του Καλοκαίρι Μαζί, με την Μαρία Αναστασοπούλου να τον τρολάρει λέγοντας «Είχες πάρει φόρα και σου κόπηκε»

Πιο συγκεκριμένα οι παρουσιαστές κατά την διάρκεια της ανάγνωσης των τίτλων γνωστών εφημερίδων έπεσαν έπεσαν επάνω στο πρωτοσέλιδο γνωστής lifestyle εφημερίδας, η οποία με μεγάλα γράμματα έγραφε «Η Ελλάδα καίγεται και το ζεύγος δροσίζεται», αναφερόμενη στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων πριν από λίγες ώρες με τις αναρτήσεις που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media και πιο συγκεκριμένα στο instagram (δείτε εδώ τι ανέβασαν).

«Η Star: Η Ελλάδα καίγεται και το ζεύγος δροσίζεται, κατακραυγή και οργή στα κοινωνικά δίκτυα από την… «αναισθησία» Βανδή – Μπισμπίκη», διάβασε απορημένος ο Νίκος Ρογκάκος και συνέχισε δηλώνοντας: «Τώρα με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά τι να πω για τους συναδέλφους; Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πρωτοσέλιδα εφημερίδων αλλά τώρα εντάξει…».

«Είχες πάρει φόρα και σου κόπηκε», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου και πέρασε σε τίτλο άλλης εφημερίδας.