Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πριν από 5 ημέρες βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει). Δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο. Σήμερα 20/9, ο Ηλίας Μαμαλάκης, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την εξέλιξη της υγείας του.

Όπως έγραψε και ο ίδιος τα πράγματα είναι καλά, αλλά όχι εντελώς καλά.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Καλησπέρα είμαι καλυτέρα, αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα. Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα τα πούμε σε λίγες μέρες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Στο νοσοκομείο ξανά ο Ηλίας Μαμαλάκης (Φωτογραφία)

Το ιδιαίτερο σπίτι του Ηλία Μαμαλάκη στον Διόνυσο

Την πόρτα του πολύ ιδιαίτερου σπιτιού στον Διόνυσο άνοιξε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή ο Ηλίας Μαμαλάκης το πρωί της Πέμπτης 20/4.

«Το σπίτι μου είναι ένα ταξιδιωτικό μουσείο. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα ταξίδια έχω κάνει, αλλά μπορώ να σου πω πως το 2022 έκανα 44. Στο σπίτι μου έχω μια γωνιά γεμάτη καπέλα απ’ όλο τον κόσμο αλλά και μια συλλογή από μαγκούρες που έχω αγοράσει στα ταξίδια μου. Το πιο σπάνιο μπαστούνι που έχω έχει πάνω τηλεσκόπιο.

Μια άλλη γωνία του σπιτιού μου την έχω γεμίσει με ταμπούρλα. Από το 1975 ξεκίνησα να συλλέγω πίνακες και αγάλματα με τη γυναίκα μου. Έχω και μια καράφα που είναι από το παλάτι του σουλτάνου στην Κωνσταντινούπολη. Τα οπίσθια του ελέφαντα πρέπει να είναι στραμμένα προς το σπίτι γιατί με αυτόν τον τρόπο φέρνουν τύχη και χρήμα στο σπίτι.

Το μεγαλύτερο προτέρημα αυτού το σπιτιού είναι η θέα», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος μάγειρας.