Στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης - Δύσκολες στιγμές

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά την πρώτη του νοσηλεία στο νοσοκομείο (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) ο Ηλίας Μαμαλάκης οδηγήθηκε ξανά για νοσηλεία. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O αγαπημένος μάγειρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και ανακοίνωσε πως θα μείνει για αρκετό καιρό μέσα.

Η ανακοίνωση του Ηλία Μαμαλάκη για τη νοσηλεία του

«Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον βδομάδα . Αρκεί να βγω κύριος» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Η σοκαριστική περιγραφή του Μαμαλάκη για την περιπέτεια της υγείας του

Σε κάθε περίπτωση, ο Ηλίας Μαμαλάκης κρατάει τα θετικά και αφού έχει ξεπεράσει όλους τους κινδύνους προσπαθεί να ζει φυσιολογικά, αφού όπως εξήγησε έφτασε κοντά στο θάνατο.

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια πρόσφατα, πολύ σοβαρότερη από όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου να σας πω με λεπτομέρεια. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται Κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω.

Πριν φύγω για την Κύπρο, έκανα μια αντιβίωση, γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι, όταν το Κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την Κυριακή θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Στη 1 η ώρα με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, «έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό». Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.