«Γονείς για δεύτερη φορά» - Baby boom στην ελληνική showbiz για αγαπημένο τραγουδιστή

Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Γονείς για δεύτερη φορά» - Baby boom στην ελληνική showbiz για αγαπημένο τραγουδιστή

Οι γονείς του κατάγονται από τη Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου και μετακόμισαν μόνιμα οικογενειακώς στην Κέρκυρα όταν ήταν 3 ετών. Έχει πτυχίο Αγγλικής από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση Αθηνών εβλω έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Σάκης Ρουβάς, η Πάολα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τον Ιούνιο του 2016 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος (Best New Artist) στα MAD Video Music Awards.

Έχει στο πλευρό του μια πανέμορφη μελαχρινή, η οποία πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του ερωτά τους.

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Κουφό!

Η πρώτη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κουφού

«Να μας ζήσει. Γονείς για δεύτερη φορά», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Γονείς για δεύτερη φορά» - Baby boom στην ελληνική showbiz

Δείτε επίσης: Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Ήρθε στον κόσμο ο τρίτος της γιος

Η γνωριμία τους

«Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ.

Δεν της έχω κάνει ακόμα πρόταση γάμου, το έχω φανταστεί πολύ ονειρικό. Ακόμα και σε αυτό θέλω να της κάνω έκπληξη. Θα κάνω πρόταση με ένα ωραίο δαχτυλίδι εκεί που δε θα το περιμένει» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κουφός και εξήγησε, ολοκληρώνοντας:

«Δε θα πούμε ποτέ δημόσια το όνομα του γιου μας. Στις 11 Ιουλίου που θα βαφτιστεί, θα του δώσουμε ένα ωραίο όνομα που μας αρέσει πολύ. Δεν θέλουμε να το πούμε δημόσια και δεν το εμφανίζουμε πουθενά. Αν το παιδί μας αποφασίσει να είναι στα Μέσα, να το κάνει ο ίδιος», δήλωσε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής