«Η Βίκυ ήταν μία ωραία Barbie, τώρα είναι λίγο...» - Το έντονο σχόλιο του Σαμαρά για την ηλικία της Καγιά

Οι δηλώσεις του για τις γυναίκες της showbiz

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Η Βίκυ ήταν μία ωραία Barbie, τώρα είναι λίγο...» - Το έντονο σχόλιο του Σαμαρά για την ηλικία της Καγιά

Ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς το πρωί της Πέμπτης 20/07/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Καλοκαίρι yes, καθώς και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου, στην πρεμιέρα της ταινίας της Barbie που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/07/23 κάνοντας δηλώσεις αναφορικά με το σχόλιο, που έκανε για τα δύο γνωστά μοντέλα (δείτε εδώ τι είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Καγιά).

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στην αρχή των δηλώσεων του, αναφέρθηκε στο ποια θεωρεί εκείνος ότι είναι η Barbie της Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Η Barbie είναι η αγαπημένη μου κούκλα. Όταν ήμουν μικρός, όποιος πήγαινε στο εξωτερικό του έλεγα να μου φέρει και μία Barbie. Ελληνίδα Barbie είναι για μένα η Δούκισσα Νομικού».

Στην συνέχεια ο ίδιος, μίλησε αναφορικά με το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Shopping Star. Είπε χαρακτηριστικά ότι :«Αν παραμείνει η ίδια επιτροπή, νομίζω ότι δεν θα ταίριαζε, γιατί θα ήταν τρεις άντρες. Με κάποια άλλη δομή θα μου άρεσε, ναι. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι εγώ με τον Γαβαλά. Τον λατρεύω. Είχε ακουστεί και για το My Style Rocks αλλά δυστυχώς του πήρε… άλλος τη θέση».

Ακόμη, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος για την Βίκυ Καγιά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε τα εξής: «Τη συγκρίνουν συνέχεια με τη Βίκυ, γιατί ήταν και στο GNTM. Τώρα με το Shopping Star θα είναι η απόλυτη σύγκριση. Της εύχομαι να βρει το δικό της στυλ, θα το δω όπως και όλοι, θα είναι κάτι διαφορετικό μετά από 7 χρόνια. Η Βίκυ Καγιά ήταν μία ωραία Barbie, τώρα είναι λίγο πιο ώριμη, είναι η μαμά της Barbie».

Δείτε εδώ το βίντεο από τις δηλώσεις του Τρύφωνα:

Οι δηλώσεις της Παπαγεωργίου για το Shopping star

Πριν από λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε το πρώτο γύρισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ως παρουσιάστρια πια του Shopping Star (δείτε εδώ την ανακοίνωση του STAR)! Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι yes «τσάκωσε» την Ηλιάνα λίγο πριν μπει στο στούντιο και τις έκανε αρκετά πικάντικες ερωτήσεις, ερωτήσεις που απάντησε με χαμόγελο η παρουσιάστρια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που βλέπουμε το στυλ τους αλλά σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα», τόνισε η παρουσιάστρια του reality μόδας ενώ για το αν θα ζητήσει κάποια συμβουλή από την Βίκυ Καγιά εκείνη απάντησε:

«Όχι δε μίλησα, θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω»

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει βρεθεί αντικαταστάτριά της στον ΣΚΑΙ εκείνη απάντησε:

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά γνωρίζω επίσης ότι το My Style Rocks είναι ένα αγαπημένο πρόγραμμα, τον ΣΚΑΙ τον αγαπώ, τους συνεργάτες μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά πράγματα όταν θέλουν να αποφασίσουν κάτι γιατί δεν θέλω στο τέλος να θεωρήσω ότι έχω επηρεαστεί από κάποιον κι ότι δεν έχω αποφασίσει μόνη μου και ειδικά πλέον τον τελευταίο καιρό το περνάω όλο μόνη μου αυτό το ζόρι και τουλάχιστον στο τέλος ξέρω ότι είτε λάθος ή σωστό τα έχω αποφασίσει όλα με τον εαυτό μου κι όπως εγώ τα φαντάστηκα και τα ήθελα. Δεν θα με δυσκολέψει τίποτα!»