Γιάννης Σπαλιάρας: «Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα» - Τι δήλωσε σχετικά με το περιεχόμενο του

Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα» - Τι δήλωσε σχετικά με το περιεχόμενο του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας,ο οποίος παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Barbie που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/07/23, μίλησε στην camera της εκπομπής του Καλοκαίρι yes, αναφορικά με την απουσία του από το θέατρο, αλλά και για το μήνυμα ερωτικού περιεχομένου που έλαβε στο Instagram του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποια θεωρεί ο ίδιος ως την Barbie της Ελλάδας, δήλωσε ότι είναι για εκείνον η Ελένη Μενεγάκη.

Επίσης, σχετικά με το Survivor All Star, δήλωσε ότι δεν είχε παρακολουθήσει όλο τον τελικό, διότι δεν υποστήριζε κάποιον από τους δύο παίκτες του μεγάλου τελικού του παιχνιδιού, διότι ότι δεν γνώρισε πολύ καλά κανέναν τους (δείτε εδώ το πρώτο γυναικείο όνομα στην λίστα του Ατζούν για το Survivor All Star).

Στην συνέχεια, η ρεπόρτερ τον ρώτησε για το ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σύντομα σε κάποια θεατρική σκήνη. Ο ίδιος με την σειρά του της απάντηση με το γνωστό του χιούμορ ότι : «Το θέατρο θα επιβιώσει και χωρίς εμένα. Δύσκολα μεν αλλά θα επιβιώσει. Θέλω να πω ένα συγνώμη στους χιλιάδες θεατές που κατακλύζουν στην Επίδαυρο και αναρωτιούνται πού είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, απολογούμαι!».

Τέλος, ανέφερε ότι πρόσφατα έλαβε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα μήνυμα από μία κοπέλα, η οποία απέβλεπε στο να γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Πρόσφατα μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα. Ανέβασα μια κατσαρίδα σε ένα δωμάτιο και μία κοπέλα μου έγραψε “αχ, να ήμουν στη θέση της μαζί σου”».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σπαλιάρα με την σύντροφό του

Ερωτευμένος είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας εδώ και κάποιο διάστημα και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την σύντροφό του στα σοκάκια της Μυκόνου, όπου βρέθηκαν για να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές. Ήταν ήδη γνωστό πως το μοντέλο είναι σε σχέση, ωστόσο πρώτη φορά μας έδειξε το πρόσωπο της αγαπημένης του.

«Το σκέφτομαι, η ζωή μας είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ. Είμαι καλά, είμαι όμορφα, ωραία», είχε πει το μοντέλο σε συνέντευξη του στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ενώ μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, εξηγώντας πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, έχοντας συγκατοικήσει και επισήμανε πως δεν θεωρεί απίθανο το να ακούσουμε για τον γάμο τους το επόμενο διάστημα.

Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατά ερωτευμένο στα σοκάκια του νησιού και να απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν άφησε λεπτό το χέρι της αγαπημένη του, ενώ είχαν πολλές τρυφερές στιγμές μεταξύ τους.

Γιάννης Σπαλιάρας σύντροφος Μύκονος

Γιάννης Σπαλιάρας σύντροφος