«Την έφεραν πίσω» - Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου από το νοσοκομείο με τη μητέρα της σε καροτσάκι

Ανατριχιάζει με την αποκάλυψή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Ράντου διατηρεί ένα αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Faceboοk κάνοντας αναρτήσεις, που αφορούν τόσο στα επαγγελματικά της, αλλά και σε πιο προσωπικές στιγμές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Την Πέμπτη 20/7 η ηθοποιός των μεγάλων επιτυχιών έκανε ένα post, που συγκίνησε ιδιαίτερα τους φίλους της. Έχοντας στην αγκαλιά της την μητέρα της αποκάλυψε, πως αντιμετώπισε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας.

Στα ευχάριστα, όλα πήγαν καλά και έτσι η Ελένη Ράντου είναι ευγνώμων στους γιατρούς, που πάλεψαν για κρατήσουν έναν πολύ δικό της άνθρωπο στη ζωή (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση που είχε κάνει για τη μητέρα της).

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου με τη μητέρα της

«Μεσα σε ολο το μαυρο τοπιο των ημερων, βγηκε λιακαδα. Ευγνωμων σε ολους τους γιατρους και τους νοσηλευτες που την εφεραν πισω. Η αγαπη και η φροντιδα ανασταινει. Σε ολους οσους βοηθησαν και βοηθανε ενα μεγαλο Ευχαριστω!!!!», έγραψε η Ελένη Ράντου.

Η αποκάλυψη της για τη σχέση με τη μητέρα της

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση με τη μητέρα της, η οποία όπως έκανε γνωστό έχει περάσει από πολλά στάδια μέχρι σήμερα!

Από την δική σου μητέρα τι τραύμα κουβαλάς;

Κοίτα με την μητέρα μου είχαμε μια ιδιόρρυθμη σχέση. Ήμουν, ας πούμε ένα «οικονομικό βάρος» διότι η οικονομική τους κατάσταση δεν επέτρεπε δεύτερο παιδί. Εγώ ήμουν το δεύτερο παιδί, οπότε μου έχει περάσει πολύ έντονα η αίσθηση ότι βάραινα, ότι περίσσευα, ότι ήμουν ανεπιθύμητη.

Και πώς λειτούργησε αυτό αργότερα στις σχέσεις σου;

Είναι πολύ δύσκολο να νιώθεις ότι περισσεύεις. Αυτό το κουβαλάς και ή το παλεύεις ή σε παίρνει από κάτω και το πας στην άλλη άκρη: να προσπαθείς απελπισμένα να κερδίσεις την συμπάθεια των άλλων.

Η Ελένη Ράντου σε έξοδο της

NDP