«Να χάνεται το βιός μιας ζωής...» - Οργισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη με τις καταστροφικές φωτιές στη χώρα

Πριν λίγα χρόνια είχε χάσει και το δικό της σπίτι στην πυρκαγιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να χάνεται το βιός μιας ζωής...» - Οργισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη με τις καταστροφικές φωτιές στη χώρα

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Kαλοκαίρι Yes, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 20/7 με την τραγουδίστρια να κάνει αρχικά δηλώσεις για την περιοδεία της και τα καλλιτεχνικά της σχέδια.

Αφενός είχε μεγάλη χαρά για τη συνάντησή της με τον κόσμο, αφετέρου όμως δε μπορούσε να κρύψει την πικρία της, καθώς την ίδια στιγμή η Ελλάδα κατακαίγεται με στρέμματα γης να μαυρίζουν και πολλές περιουσίες να καταστρέφονται.

Να θυμίσουμε, πως πριν από δύο καλοκαίρια η τραγουδίστρια είχε χάσει και εκείνη το εξοχικό της στις φωτιές, επομένως αντιλαμβάνεται τους πυρόπληκτους όσο κανείς άλλος (δείτε εδώ τις σοκαριστικές δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις της Μπέσσυ Αργυράκη για τις φωτιές στη χώρα

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμουν πολύ επιφυλακτική αν θα τραγουδήσω, γιατί και εγώ όπως και όλη η Ελλάδα συμπάσχει με αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι τραγικό, το οποίο από ό,τι θυμάστε το έχω βιώσει και εγώ πριν από 2 χρόνια εκεί στον Πευκενέα κάηκε το σπίτι μας. Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα να χάνεται το βιός μιας ζωής από τη μια ημέρα στην άλλη», είπε μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη.

30χρονος ομολόγησε τρεις εμπρησμούς

Συνελήφθη ένας 30χρονος για τις φωτιές στη Μεσσηνία. Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο συλληφθείς ομολόγησε 3 πυρκαγιές, οι δύο εκ των οποίων μπήκαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Χρυσοκελλαριάς και της Υάμειας. Στην ανάρτηση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Ημεδαπός 30 ετών κάτοικος Χαρακοπίου Μεσσηνίας ομολόγησε 3 πυρκαγιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μια την προηγούμενη χρονιά στην ευρύτερη περιοχή Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας Μεσσηνίας. Κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα».

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr