Χάζευε με τα μπουκλάκια της τη θάλασσα - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Έχει μεγαλώσει η Κατερίνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις αποτελούν αγαπημένη συνήθεια για τη Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της να ακολουθεί σε όλες μιας και μαμά και κόρη είχαν εκπαιδευτεί στα ταξίδια από τα πρώτα χρόνια, που γεννήθηκε η Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια μαζί με την κορούλα της επισκέπτονταν πολύ συχνά τον Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος στην αρχή της δημιουργίας της οικογένειας τους εργαζόταν στο εξωτερικό (δείτε εδώ την εξομολόγηση της για τα δύσκολα χρόνια στη Ζυρίχη).

Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της στο καράβι

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο εξωτερικό, καθώς ο γυναικολόγος ζει πια στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν χαίρονται την οικογενειακή τους ευτυχία με την Ηλιάκη να δημοσιεύει την Πέμπτη 20/7 ένα στιγμιότυπο στο instagram με την κορούλα τους από το νέο ταξίδι τους.

Ηλιακη

Η λαχτάρα που πέρασαν πριν τη βάφτισή της

Στα τέλη του Μαϊου η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έζησαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή με την κόρη τους Κατερίνα να βαφτίζεται υπό άκρα μυστικότητα σε εκκλησία στην περιοχή της Πεύκης.

Στη συνέχεια και αφού η ίδια η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το ναό, είδαμε να πηγαίνει στο κέντρο, όπου είχε οργανωθεί το τραπέζι σε ανοιχτό κύκλο με τα πρόσωπα της showbiz να δίνουν το παρόν.

Δείτε επίσης φωτογραφίες αποκλειστικές του ζευγαριού, αλλά και από το κέντρο που έγινε το γλέντι, το οποίο άκρως άκρως εντυπωσιακό και κιριλέ.

Το after party ήταν μοναδικό από όσα είχαμε δει στα social media με τη Μαρία Ηλιάκη να κάνει την Πέμπτη 29/6 μια αποκάλυψη σχετικά με την άγνωστη λαχτάρα, που πέρασε την ημέρα της βάφτισης.

«Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα γιατι όλες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούσαν για καταιγίδα το απόγευμα στο Χαλάνδρι ⛈️ …μάλλον είχα ξεχάσει πως όταν είσαι καλός ανθρώπος και έχεις θετική ενέργεια όλα στο τέλος πάνε υπέροχα ????????????????… αγάπημενοι μου σας ευχαριστω για Την βοήθεια σας μια τόσο σημαντική μέρα για εμάς», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.