Πρωτοφανής δημόσια εξομολόγηση από το Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η καρδιά μου...»

Η παρουσιάστρια τον κοιτάει και ''λιώνει''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Full in love είναι η Ελεωνόρα Μελέτη με το Θοδωρή Μαροσούλη, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες είχαν σχεδιάσει τη βάφτιση της κόρης τους και παράλληλα κατέληξαν να παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες).

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι απολαμβάνει μπάνια και διακοπές μαζί φυσικά με την κόρη τους Αλεξάνδρα. Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε την Πέμπτη 20/7 ο θεατρικός παραγωγός στο instagram για τη γυναίκα της ζωής του.

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό του με το μαγιό της στην παραλία δίνοντας του μια πέτρα σε σχήμα καρδιάς, με το Θοδωρή να δημοσιεύει στη συνέχεια τη φωτογραφία αυτή με ένα τρυφερό μήνυμα.

Η τρυφερή ανάρτηση του Θοδωρή Μαροσούλη για την Ελεωνόρα Μελέτη

«YOU OWN MY HEART», έγραψε ο Θοδωρής Μαροσούλης.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μελέτη για τον ξαφνικό γάμο

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντηση την Ελεονώρα Μελέτη, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, και την βάπτιση της μικρής της κόρης.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα με ένα τεράστιο χαμόγελο μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για αυτά τα δυο χαρμόσυνα γεγονότα ενώ έκανε και δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον και το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα της.

Όσον αφορά τον γάμο και την βάπτιση της κόρης της δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ να είστε καλά. Βασικά η βάπτιση ήταν το event αλλά κάναμε δώρο και τον γάμο. Στεναχωριέμαι γιατί ήταν η ημέρα της κόρης μου κι επισκιάστηκε από τον γάμο. Ο σύζυγος την ήθελε την ευλογία, απλά εγώ είμαι πιο... ξέρεις! Δεν είχαμε ανθοδέσμες τούρτες κι όλη την τελετή μετά αμιγώς παραδοσιακή. Μας πέταξαν κριθαράκι αντί για ρύζι. Δεν είχαμε τούρτα κι ο κουμπάρος μου πήγα κι αγόρασε 5-6 τούρτες κι έφτιαξε αυτοσχέδια με την μια πάνω στην άλλη.

Δεν το ήξερα καθόλου. Αλεξάνδρα είναι η πεθερά μου. Το Ωκεανίς μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα. Το ζήτησα σαν χάρη στον άντρα μου του λέω επειδή δεν με βλέπω να κάνω κι άλλο παιδί θες; Και δέχτηκε», ενώ όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον και το τι θα συμβεί με την εκπομπή της από αποχωρήσεις απάντησε χωρίς ενδοιασμούς:

«Δεν θα ήθελε να διαρρεύσουν από εμένα. Δεν είναι ότι δεν θέλω να σας πω αλλά πρέπει να μιλήσει πρώτα το κανάλι. Είμαστε στο πλαίσιο των αλλαγών οπότε δεν θα ήθελα να απαντήσω. Επιβεβαιώνω ο Κώστας μιλούσε με τον σταθμό για να κάνει κάτι δικό του. Το καλό που κρατάω από αυτό και νομίζω και ο Κώστας γιατί είμαστε και φίλοι είναι ότι καταφέραμε και συνεργαστήκαμε. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, το πρόσημο για εμάς δεν ήταν θετικό. Μιλώντας με αριθμούς ίσως να ήταν και η χειρότερη χρονιά, αλλά οκ συμβαίνει κι αυτό».