«Κρίμα!» - Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία γνωστού Έλληνα ηθοποιού με το γκαζάκι στο δάσος

«Άστο μάστορα!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε ενώ η καταγωγή του είναι από το Σουφλί και την Κεφαλονιά. Σε ηλικία δεκαοκτώ ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης, από όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση με μικρούς ρόλους στις σειρές "Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης", "Ο κίτρινος φάκελος", "Η Εκτέλεση" και "Τμήμα Ηθών".

Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1997-1998 όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Ψίθυροι καρδιάς. Την ίδια χρονιά έπαιξε και στη σειρά "Για σένα". Την επόμενη σεζόν έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά "Χωρικά Ύδατα", ενώ την περίοδο 1999-2000 πρωταγωνίστησε στη σειρά "Φύγαμε". Ακολούθησαν οι σειρές "Ερασιτέχνης άνθρωπος" και "Πρόκληση" στις οποίες είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τη σεζόν 2001-2002.

Γενικά κρατά ένα ήρεμο προφίλ και δεν έχει ούτε απασχολήσει ούτε συζητηθεί έντονα ποτέ - δείτε εδώ με ποια γνωστή ηθοποιό είναι παντρεμένος - , μέχρι σήμερα ή μάλλον μέχρι πριν λίγες ώρες που μια φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έφερε τα πάνω κάτω! Ο λόγος για τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα που θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τις φωτιές δημοσιεύοντας ένα καμένο γκαζάκι σε ένα καμένο δάσος και γράφοντας χαρακτηριστικά «Δείγμα κλιματικής αλλαγής».

«Κρίμα!» - Θύελλα αντιδράσεων με φωτογραφία γνωστού Έλληνα ηθοποιού με γκάζακι μέσα στο δάσος

Η ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα

Τα σχόλια

«Μας δουλεύουν μες τα μούτρα μας έτσι νομίζουν», έγραψε κάποιος από κάτω ενώ ένας άλλος είπε «Δείγμα ανθρώπινου χεριού, που κατέστρεψε τα πάντα!». Βέβαια αρκετά ήταν τα σχόλια που ανέφεραν πως το γκαζάκι είναι τρύπιο ή άδειο «Άδειο γκαζάκι από κάποιον που έψησε κάναν καφέ και παράτησε τα σκουπίδια του εκεί. Αν είχε προκαλέσει την φωτιά, θα είχε εκραγεί», «Η φωτογραφία αυτή είναι πάνω από κάνα χρόνο νομίζω από κάποιο σημείο όπου όπως αναφέρουν όλοι είναι άδειο, άστο μάστορα»

Ενισχύσεις από το εξωτερικό για τα πύρινα μέτωπα

Όπως μεταδίδουν κυβερνητικά στελέχη, με δεδομένες τις ακραίες θερμοκρασίες των επόμενων ημερών που δημιουργούν σημαντικό κίνδυνο νέων πυρκαγιών ή αναζωπυρώσεων σε ήδη υπάρχοντα μέτωπα, ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε επικοινωνία με ομολόγους του προκειμένου να εξασφαλιστεί βοήθεια τόσο σε εναέριες όσο και σε επίγειες δυνάμεις που θα συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών που βρίσκονται ήδη στο πεδίο υπό αντίξοες συνθήκες από την περασμένη Δευτέρα.

Ήδη, η χώρα μας έχει ενεργοποιήσει από προχθές τον ευρωπαϊκό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και ήδη στη χώρα μας έχουν επιχειρήσει εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις από το εξωτερικό. Η προοπτική παράτασης του ξηρού κλίματος και των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών, όμως, επιτάσσουν την ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών δυνάμεων και με νέες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και κάθε κράτους-μέλους, μιας και τα υπόλοιπα κράτη του ευρωπαϊκού νότου είναι επίσης αντιμέτωπα με παρόμοιο καιρικό σκηνικό.