Χριστίνα Σούζη σε Σία Κοσιώνη: «Σήμερα δεν είσαι ντυμένη» - Η αποστομοτική απάντηση της παρουσιάστριας στον αέρα του δελτίου

Απίστευτες ατάκες στο πλατό

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Σούζη σε Σία Κοσιώνη: «Σήμερα δεν είσαι ντυμένη» - Η αποστομοτική απάντηση της παρουσιάστριας στον αέρα του δελτίου

Το βράδυ της Πέμπτης 20/07/223, η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη, κατά την διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, επέκρινε το ντύσιμο της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου, Σίας Κοσιώνη. Οι δύο γυναίκες ξεκίνησαν να ''παίζουν τένις'' με τις ατάκες που πετούσε η μία για την άλλη (δείτε εδώ τις εξελίξεις με το συμβόλαιο της Σίας Κοτσιώνη στο ΣΚΑΪ).

Όλα αυτά, βέβαια, σε χιουμοριστικό κλίμα!

Το επικριτικό σχόλιο της Χριστίνας Σούζη για την Σία Κοσιώνη

Η Χριστίνα Σούζη, την ώρα που έλεγε τον καιρό, έκανε μία παύση προκειμένου να σχολιάσει το ντύσιμο της Σίας Κοσιώνη, η οποία κατά την άποψη της δεν είχε επιλέξει το σωστό σύνολο για να εμφανιστεί στο δελτίο.

Πιο συγκεκριμένα η μετεωρολόγος, είπε στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια το εξής : «Σήμερα δεν είσαι ντυμένη…». Φράση με την οποία ήθελε να δηλώσει, ότι η Σία δεν ταίριαζε χρωματικά με το κόκκινο που έχει χτυπήσει το θερμόμετρο λόγω του καύσωνα Κλέων.

Με την σειρά της η παρουσιάστρια, δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει κάτω, και απάντησε στην Χριστίνα Σούζη με τρόπο που την ''έσφαξε'' με το γάντι. Με άλλα λόγια, η Σία Κοσιώνη της απάντησε το εξής: «Σήμερα όχι δεν είμαι σωστά. Είσαι εσύ όμως, οπότε ισορροπούμε».

Δείτε εδώ το βίντεο :

Ο γιος της μπούκαρε στο πλατό του δελτίου του ΣΚΑΙ

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για το γιο της, Δήμο. Και αν δεν έχει βρίσκει, προσπαθεί να δημιουργήσει, με σκοπό να περνάνε καθημερινά ποιοτικό χρόνο μαζί, παρέα και με τον σύζυγό της και μπαμπά του, Κώστα Μπακογιάννη.

Αγαπημένη τους συνήθεια είναι να πηγαίνουν βόλτα με τα πόδια ή το ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Θησείο, βλέποντας τα αξιοθέατα.

Πριν μερικές ώρες, η Σία Κοσιώνη είχε πάρει μαζί της στο κανάλι τον γιο της. Ωστόσο, ο μικρός της επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη, αφού μπούκαρε στο πλατό για να της δώσει μια τρυφερή αγκαλιά.

Όσον αφορά όμως το μέλλον της στο κανάλι; Τι συμβαίνει; Συνεχίζει και του χρόνου; Δείτε εδώ αναλυτική ανακοίνωση!

Σία Κοσιώνη γιος