Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη - Εξελίξεις με το συμβόλαιό της

Ανανεώνει ή αποχωρεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη - Εξελίξεις με το συμβόλαιό της

Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί το όνομα της Σίας Κοσιώνη αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο της με το ΣΚΑΪ με γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης να αφήνει να εννοηθεί, πως το κλίμα δεν είναι καλό (δείτε εδώ).

Η ίδια η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος από τη μεριά της δεν είχε κάνει σχετικές δηλώσεις, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό της μετά από 17 χρόνια οδηγούταν προς τη λήξη.

Όλα αυτά μέχρι την Τρίτη (4/7) το πρωί, που το ίδιο το κανάλι επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή του, πως ανανεώνεται το συμβόλαιο της Κοσιώνη για τα δύο επόμενα χρόνια!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

«Ο ΣΚΑΪ και η Σία Κοσιώνη ανανέωσαν για δυο ακόμη χρόνια τη συνεργασία τους. Η ανανέωση έρχεται ως επιστέγασμα της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας των δυο πλευρών, τα τελευταία 17 χρόνια», αναγράφει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Η εξομολόγηση για την αρχή της καριέρας της

«Πρώτη φορά βρέθηκα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ το 2009 σε ηλικία μόλις 29 ετών. Λίγο μεγαλύτερη και αρκετά εμπειρότερη ετοιμάζομαι για ένα ακόμη! Με την ίδια όρεξη και τον ίδιο σεβασμό στους πολίτες που σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και ζητούν απαντήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούσε έντονη πορτοκαλί βέσπα - Η Σία Κοσιώνη μαζί με το γιο της Δήμο στους δρόμους της Αθήνας

Σία Κοσιώνη debate

Instagram / Σία Κοσιώνη