«Δεν υπάρχει το καλό κλίμα»: Εκτός ΣΚΑΙ μετά από 17 ολόκληρα χρόνια η Σία Κοσιώνη;

Τηλεοπτική «βόμβα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει το καλό κλίμα»: Εκτός ΣΚΑΙ μετά από 17 ολόκληρα χρόνια η Σία Κοσιώνη;

Η Σία Κοσιώνη ξεκίνησε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ τον Μάρτιο του 2006 . Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό και εκπομπές στο ραδιοφωνικό. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι τον Ιούλιο του 2017 συμπαρουσίαζε μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου την ενημερωτική εκπομπή Ιστορίες.

Πλέον, εδώ και χρόνια, βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού αλλά σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκα το πρωί της Τρίτης 13/6 στον αέρα της εκπομπής Happy Day, το μέλλον της είναι αβέβαιο.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

«Είναι 17 ολόκληρα χρόνια στον ΣΚΑΙ κι αυτή την στιγμή είναι η πρώτη χρονιά που λήγει το συμβόλαιό της και είναι όλα στον αέρα. Εγώ δεν θυμάμαι στην καριέρα μου άλλοτε παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων να έχουμε φτάσει 15 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου της και να μην έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο. Αυτό λοιπόν συμβαίνει αυτή την στιγμή στο ΣΚΑΙ. Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει 30 Ιουνίου, δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις, ξέρουν ότι η Σία Κοσιώνη έχει κάποιες απαιτήσεις, ζητάει κάποια πράγματα και από άποψης οικονομικής αλλά και από άποψη θέσης και αρμοδιοτήτων. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν υπάρχει το καλό κλίμα, να πούμε ότι είναι μια τυπική διαδικασία και εντάξει είναι οι εκλογές και θα ολοκληρωθεί μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε λέγοντας:

Δείτε επίσης: Ακολούθησε μετά την Εύα Αντωνοπούλου - Νέα αποχώρηση "βόμβα" από τον ΣΚΑΙ

«Αυτή την στιγμή υπάρχει μια βουβαμάρα. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Από τη μία πλευρά η Κοσιώνη ζητάει κάποια πράγματα, σε μια δύσκολη χρονιά και για το δελτίο αλλά και για το ενημερωτικό κομμάτι του ΣΚΑΙ, δεν ήταν από τις πιο επιτυχημένες σεζόν και δεν ήταν μια εύκολη χρονιά γενικότερα για το ΣΚΑΙ για να είμαστε δίκαιοι».