Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω πάρει 20.000 ευρώ για...»

Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο, Γιάννης Σπαλιάρας, πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, καθώς και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο ηθοποιός στην συνέντευξη του μίλησε για όλα, χωρίς να μπει στην διαδικασία να κρύψει τίποτα.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον λόγο για τον οποίο είπε όχι στο γνωστό παιχνίδι επιβίωσης Survivor All Star, αλλά και στο ποιο ήταν το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ ως μοντέλο (δείτε εδώ το περίεργο μήνυμα που έλαβε στο κινητό του).

Η συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα

Στην αρχή λοιπόν, δήλωσε ότι : «Δεν λες εύκολα όχι σε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, που είναι λεφτά τα οποία ξέρεις ότι δεν θα τα βρεις αλλού, ούτε καν τα μισά. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, το αντίθετο. Παλεύω όπως όλοι μας».

Όταν του είπε ο δημοσιογράφος ότι ήταν από τα πρώτα ονόματα που μας ήρθαν στο μυαλό όταν ακούσαμε για το Survivor All Star, το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι : «Είναι πολύ τιμητικό αυτό και ήταν ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να πάω. Το μόνο όμως που είχε να μου προσφέρει το Survivor ήταν χρήματα. Είμαι ένας άνθρωπος που το έζησα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα».

Στην συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε για το ριάλιτι επιβίωσης. Δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξης :«Από όλα τα Survivor που έχουν γίνει, ακόμη και στα τουρκικά, όπως μου έχει πει ο μισθοφόρος, είμαι ο μόνος που πήρε μία θέση στην πρώτη 5άδα χωρίς να είμαι αγωνιστικά στους καλύτερους. Πράγμα που δείχνει ότι έφτασα μέχρι την 5η θέση καθαρά χάρη στον χαρακτήρα μου. Οπότε τώρα τι να ξαναπήγαινα, αφού ξέρω πως δύσκολα θα στόχευα στην πρώτη θέση».

Γιάννης Σπαλιάρας
πηγή : NDP

Ακόμα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εαν κατάφερε μέσω του μόντελινγκ να μαζέψει αρκετά χρήματα. Ο ίδιος μάλιστα απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι : «Πέρασαν λεφτά από τα χέρια μου που θα μπορούσα να το είχα κάνει αυτό αλλά δεν είμαι πολύ καλός στη διαχείριση των χρημάτων και είμαι λίγο σπάταλος».

Τέλος, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη Σπαλιάρα, αν ισχύει το γεγονός ότι είχε πάρει 20.000 ευρώ για μία φωτογράφιση που είχε διάρκεια 2 ωρών. Στην ερώτηση αυτή το μοντέλο δήλωσε ότι : «Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου στη Σαρδηνία. Αλλά είναι δουλειές που συμβαίνουν 2-3 φορές στην καριέρα σου, τουλάχιστον στη δική μου. Δεν είναι η καθημερινότητα του μόντελινγκ αυτή».