«Σου αρέσει παρόλα αυτά;» - Για πρώτη φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά με ειλικρίνεια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Μια χαρά παιδί είναι αλλά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Σου αρέσει παρόλα αυτά;» - Για πρώτη φορά η Σταυρούλα Χρυσαειδή απαντά με ειλικρίνεια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μέσα σε πολλές ερωτήσεις που έκανε ο Γιώργος Κακογιάννης στην Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor All Star, για το περιοδικό YOU, δεν θα μπορούσε να παραλείψει το story «Σταυρούλα - Βασάλος».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, λοιπόν, ίσως για πρώτη φορά, χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια λέγοντας τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως ήταν και είναι.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο περιοδικό YOU

Βλέπεις ζεστά το ενδεχόμενο μιας καινούριας σχέσης;

Δεν ξέρω αν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις κιόλας. Τώρα θέλω να κοιτάξω περισσότερο την καριέρα μου, να φτιάξω τη ζωή μου γενικά, και εννοείται πως άμα έρθει κάτι καινούριο, είναι καλοδεχούμενο.

Με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δήλωσες ότι είστε φίλοι και δεν έγινε κάτι ερωτικό. Σου αρέσει παρ' όλα αυτά;

Μια χαρά παιδί είναι, προφανώς, και όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψέματα. Αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Θα έπρεπε να γίνουν πολλοί συμβιβασμοί, και από τις δύο πλευρές, για να ταιριάξει εκείνος στο δικό μου κόσμο κι εγώ στον δικό του. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, μια χαρά φίλοι είμαστε και νομίζω ότι είναι καλύτερα να μείνει έτσι.

Θα μπορούσες να δεις ερωτικά έναν συμπαίκτη σου;

Οι καλοί ήταν πιασμένοι. (γέλια) Δεν ξέρω αν θα μπορούσα σε τέτοιες συνθήκες, και είμαι λίγο απαιτητική από τους ανθρώπους που θέλω δίπλα μου. Για να βρω τον έρωτα μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να κάνει τη διαφορά. Αλλά δεν το ήθελα κιόλας, και αν συμβεί στο μέλλον θα ήθελα να μην το μάθει ο κόσμος.

Σου στέλνουν μηνύματα για να σου κάνουν καμάκι;

Σίγουρα μου στέλνουν αρκετοί, άλλοι είναι πιο ευγενικοί, άλλοι πιο... άμεσοι. (γελάει) Δεν με προσελκύει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Σταυρούλας εδώ.